Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„Îi aşteptăm pe toţi la vot pe 9 decembrie, pentru că doar prin vot pot schimba ceea ce i-a nemulţumit până acum.” Interviu cu Vasile Horga, candidat USL pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 1 Fieni

Autor:

Data: 6 decembrie 2012, 15:51

  •  
  •  
  •  
  •  

Rep.: – Campania electorală este la  final, iar dumneavoastră aţi vizitat toate comunele, localităţile şi oraşul Fieni din  Colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor. Cum aţi fost primit de oameni?

Vasile Horga :-  Din ceea ce am văzut, am fost primit de oameni ca în nicio altă campanie electorală de până acum şi anume, cu speranţă. Acesta este elementul definitor pentru această campanie. Oamenii sunt exasperaţi de ceea ce li s-a întâmplat în ultimii trei ani şi jumătate şi au o mare speranţă în USL care are capacitatea să redreseze situaţia economică a ţării.

Rep.: –Credeţi că trendul politic actual va fi un factor favorizant pentru dumneavoastră la alegeri?

Vasile Horga :-  Trendul politic actual este favorabil USL-ului şi este normal ca să ne fie favorabil. Dincolo de acest trend politic, lucrurile pe care le-a  făcut  USL pentru comunităţile din colegiul meu, cât şi pentru toţi românii, vorbesc de la sine. Am observat că foarte mulţi oameni mă cunosc când ne întâlnim şi remarcă faptul că parlamentarii nu prea au vizitat localităţile acolo unde erau deputaţi.

Rep.:- Despre relaţia cu administraţiile locale şi posibilitatea de a conlucra la dezvoltarea zonei.
Vasile Horga :- În scurtul timp petrecut în zonă am reuşit să cunosc toţi primarii din zona de nord a judeţului Dâmboviţa  şi am convingerea că buna colaborare care ne leagă, va duce la dezvoltarea zonei şi la implementarea unor proiecte benefice. Cu toţii avem un ţel comun. Acela de a aduce un plus de mai bine locuitorilor care ne-au acordat încrederea şi cu siguranţă  votul lor pe 9 decembrie .

Rep.:- Având în vedere bogata dumneavoastră experienţă şi expertiză  în domeniul economic, ce soluţii aveţi pentru dezvoltarea economiei din Colegiul 1 Fieni ?

Vasile Horga :-  Voi lupta, alături de edili, pentru atragerea de fonduri şi crearea de noi locuri de muncă. Avem în vedere  ajutorarea micilor întreprinzători. Sunt multe proiecte gândite pe aceasta zonă, proiecte realizabile sub Guvernarea USL.

Rep.: -Despre problemele de infrastructură din  Colegiul 1 Fieni, ce ne puteţi spune ?
Vasile Horga :- Am convingerea că alaturi de Leonardo Badea, care este candidatul pentru Senat în Colegiul 1 Nord, vom reuşi să scoatem acestă  zonă din izolare. Şi ne angajăm să facem acest lucru, pentru a putea veni din nou, peste patru ani, să cerem încă o dată votul celor care acum sperăm să ne acorde încrederea lor. Atât eu, cât şi Leonardo Badea, am făcut deja primii paşi în a rezolva o parte din miile de probleme legate de infrastructură. Am intervenit pentru asfaltarea unor porţiuni de drum, din colegiul pe care-l reprezentăm, însă acesta este doar începutul. Odata aleşi în Parlament, intervenţiile noastre vor avea şi mai multă legitimitate.

Rep.: – Cum se poate implica un deputat în absorbţia fondurilor europene, având în vedere că urmează un nou ciclu de finanţare a UE?

Vasile Horga :- Fondurile europene pot fi atrase prin realizarea unor proiecte concrete, care să îndeplinească toate cerinţele impuse de Comunitatea Europeană. Ca deputat pot să ajut locuitorii zonei în realizarea corectă a acestor proiecte la nivel judeţean, iar la nivel naţional vom colabora, în Guvernarea USL, pentru a aduce în Romania cât mai mulţi bani. Nu este o muncă uşoară, dar nici imposibilă. Alături de specialiştii care ne vor consilia, alături de adevăraţi profesionişti vom reuşi să atragem bani europeni.

Rep.: -Un mesaj pentru alegători?
Vasile Horga :- Mesajul meu pentru alegători este unul simplu: Contaţi pe mine, contez pe votul dumneavoastră în 9 decembrie! Nu pot reuşi fără să primesc girul locuitorilor din Colegiul 1 Fieni, intrarea mea în Parlament va fi decisă de oameni. Odată ajuns acolo, însă, mă angajez să-mi respect temeinic toate promisiunile, să conlucrez şi să colaborez cu primarii zonei, să deschid uşi la ministere şi să aduc fondurile necesare în colegiu. Voi fi un deputat al oamenilor, iar cabinetul meu parlamentar, care va avea sediul în Colegiul 1 Fieni, va fi acolo pentru toţi locuitorii. Cu ocazia sărbătorilor care urmează în această lună, aş vrea să le urez tuturor dâmboviţenilor  şi alegătorilor din Colegiul 1, multă sănătate, prosperitate, încredere şi îi aşteptăm pe toţi la vot, pe 9 decembrie  pentru că doar prin vot pot schimba ceea ce i-a nemulţumit până acum.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.