Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ionuţ Săvoiu, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul 7 Titu face apel pentru: „O campanie electorală curată şi decentă”

Autor:

Data: 3 decembrie 2012, 16:33

  •  
  •  
  •  

Au mai rămas câteva zile până la alegerile parlamentare din 9 decembrie, însă lupta electorală devine tot mai aprigă pe ultima sută de metri. Ionuţ Săvoiu ,candidatul USL pentru  Camera Deputaţilor,în Colegiul 7 Titu  face apel la toţi candidaţii înscrisi în această cursă electorală ca ultimele zile de campanie electorală să  se desfăşura în limitele decenţei şi ale bunului-simţ cel puţin la nivel de afişe şi bannere electorale care au început să fie distruse :”A rămas mai puţin de o săptămână de campanie şi în ultimele zile am constatat în tot mai multe locuri dovezi ale luptei electorale în afara normelor de civilizaţie prin distrugerea afisajului competitorilor politici. Şi pentru că mai este atât de puţin, vă îndemn la calm, linişte şi respect pentru lupta politică. Niciodată n-am îndemnat şi nu voi îndemna vreun susţinător al meu sau al formaţiunii din care fac parte să distrugă afişajul electoral al

Ionut Savoiu

vreunui contracandidat, să-i jignească pe el sau membrii stafului electoral. Cu atât mai puţin resping orice formă de violenţă în numele luptei politice. Nu vreau ca la finalul aceste campanii să “culegem” duşmani şi duşmănii, pentru că avem nevoie de unitate şi de dialog. Fac un apel către susţinătorii mei la o atitudine corectă şi de respect pentru toţi participanţii la lupta politică, să nu apeleze la mijloace în afara normelor civice respectiv ruperea afişelor şi distrugerea bannerelor. Aş vrea ca până pe 9 decembrie să avem parte de o campanie cât mai aproape de limitele firescului” a afirmat Ionuţ Săvoiu .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.