JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

S-au ieftinit carburanţii

Autor:

Data: 30 noiembrie 2012, 9:29

Veşti bune pentru şoferi .Carburanţii s-au ieftinit din nou în noaptea de joi spre vineri ! La doar două zile de la ultima ieftinire, benzinăriile OMV Petrom au redus din nou preţul benzinei, de această dată cu patru bani pe litru. Un preţ mai mic are şi motorina care e mai ieftină cu trei bani pe litru. Un litru de benzină standard poate fi cumpărat acum cu 5,73 de lei în timp ce un litru de benzină extra costă 6,15 lei. La motorina standard preţul este de 6,09 lei pe litru, iar la cea aditivată, 6,32 de lei pe litru.
Ultima modificare de preţ a avut loc miercuri, atunci când tot benzinăriile Petrom au coborât preţul benzinei cu trei bani pe litru. Cele două ieftiniri nu sunt, însă, semnificative dacă luăm în calcul că vin după o majorare a preţului benzinei şi motorinei cu şapte, respectiv cinci bani pe litru.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google