Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

O echipă puternică care ştie bine ce are de făcut pentru binele dâmboviţenilor

Autor:

Data: 25 noiembrie 2012, 18:00

  •  
  •  
  •  

Pe 9 decembrie, USL face “Dreptate până la capăt!” cu Vasile Horga, candidatul pentru funcţia de deputat în Colegiul 1-Fieni şi Leonardo Badea ,candidatul pentru Senat, Colegiul1 Nord.Candidaţii Uniunii Social Liberale Dâmboviţa, Vasile Horga – candidatul pentru funcţia de deputat în Colegiul 1-Fieni şi Leonardo Badea – candidatul pentru Senat, Colegiul1 Nord încurajaţi şi susţinuţi de preşedintele CJ Dâmboviţa şi PSD Adrian Ţuţuianu, de consilieri judeţeni, au promis cetăţenilor din Iedera, Vârfuri şi Vişineşti o viaţă mai bună, începând cu data de 9 decembrie. Îndemnaţi şi susţinuţi de preşedintele Adrian Ţuţuianu şi de liderii locali ai celor trei partide din componenţa USL, rând pe rând, cei doi aspiranţi la posturile de deputat şi senator, au discutat cu oamenii prezenţi la întâlnire, cărora le-au explicat importanta de a se prezenta în decembrie la vot, indiferent dacă va fi ploaie, vânt sau ninsori si atfel să susţină echipa USL Dâmboviţa pentru Parlamentul României, o echipă puternică şi care ştie bine ce are de făcut pentru binele dâmboviţenilor şi nu numai.

„Ani de zile, n-am făcut decât să pierdem cu toții”

„Am încrederea că împreună cu dumneavoastră, pe 9 decembrie, vom face dreptate până la capăt. Datoria mea este ca în fiecare zi să stau la uşa fiecărui ministru cu problemele oamenilor din judeţ. Conducerea USL Dâmboviţa trimite în Parlament o echipă de experti care va putea să ducă problemele dâmboviţenilor la Bucureşti. Ani de zile, n-am făcut decât să pierdem cu toţii, acum oamenii trebuie să aibă convingerea că nu se mai poate trăi cu PDL. Nu cred că se poate face politică în ţara asta fără ca poporul tău să nu fie alături de tine. O dată la 4 ani oamenii au această forţă de a schimba lumea. Dacă ninge, dacă plouă, noi va trebui să fim la vot”, a declarat Vasile Horga, candidatul USL în Colegiul 1 Fieni, Camera Deputatilor.

„Puterea este în mâna dumeavoastră ”

„Oameni buni,ne-am săturat de cei care ies mai tot timpul la televizor şi ne dau sfaturi cum ar trebui să meargă lucrurile în această ţară. Aceşti oameni nu fac altceva decât şă-şi dea cu părerea, problemele reale sunt la noi aici,în provincie .Iar eu sunt de părere că pe 9 decembrie puterea este în mâna dumneavoastră.USL se prezintă cu o echipă puternică, o echipă de profesionişti, angajată pentru tot ceea ce însemnă bine în judeţ. Sunt mândru că fac parte din această echipă a USL-ului. Ce îşi doreşte USL este ca Dâmboviţa să devină un judeţ puternic, USL îşi doreşte ca România să fie puternică, dar puterea nu se câştigă, puterea se cucereşte. De aceea cerem oamenilor să ne acorde încrederea lor pe 9 decembrie, pentru că avem forţa să ne luptăm pentru ceea ce înseamnă bunăstarea românilor.Ne-am săturat să fim datori, să fim furaţi, să fim sărăciţi, să fim umiliţi…Ne angajăm în faţa oamenilor să creăm locuri de muncă,să aducem investitori şi să le aducem zâmbetul pe chipuri ”, a declarat Leonardo Badea candidatul pentru Senat, Colegiul1 Nord

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.