Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Vasile Horga, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor, Colegiul 1 Fieni „Trebuie să redăm oamenilor, bunăstarea, cinstea şi hărnicia lor ”

Autor:

Data: 19 noiembrie 2012, 17:38

  •  
  •  
  •  

Lansat în cursa spre Parlamentul României , din poziţia de favorit cert al Colegiului 1 -Fieni ,Camera Deputaţilor  , candidatul USL ,Vasile Horga este tot mai aproape de obţinerea unui mandat de deputat.Vasile Horga a subliniat că a pornit foarte încrezător în bătălia electorală, fiind avantajat şi de bogata sa experienţă acumulată ca  profesor universitar doctor la Universitatea Valahia din Târgovişte şi manager la mai multe societăţi comerciale din Dâmboviţa ,calitate în care a creat locuri de muncă importante pentru oamenii din judeţ .Din 2001 este doctor în ştiinţe economice, iar din 1992 predă la Universitatea „Valahia” din Târgovişte. Mai mult, având legături constante cu mediul economic a ştiut în permanenţă , că oamenii din Dâmboviţa îşi doresc investiţii mai mari în localităţile lor, care să le aducă locuri de muncă sigure şi bine plătite.  Pentru toate acestea , Vasile Horga a ales să intre  în cursa din 9 decembrie pentru  Parlament, misiunea  domniei sale fiind aceea de a fi un sprijin permanent pentru oameni, primari şi cele 17 localităţi  din Colegiul 1 Fieni . Vasile Horga este de părere că pe 9 decembrie , dâmboviţenii au  şansa să continue ce au început în iunie, când  au ales drumul dreptăţii cu USL . Vasile Horga are  pentru cetăţenii zonei submontane a Dâmboviţei un program concret ,pe  fiecare localitate, pe care împreună cu primarii, se  obligă, să-l realizeze  şi să-l facă funcţional în cei 4 ani de mandat de deputat.Nu promite lucruri ce nu se pot realiza, promite lucruri  de care fiecare cetăţean are nevoie zi de zi : drumuri asfaltate, apă potabilă curentă, canalizare şi iluminat public, pentru toate cele 17 localităţi  din colegiul său.

Vasile Horga în dialog cu electoratul

Candidatul USL pentru Camera Deputaţilor , în Colegiul 1 -Fieni, Vasile Horga  a fost prezent  în mijlocul oamenilor din localităţile Vârfuri şi Vişineşti . Viitorul parlamentar a fost întâmpinat cu bucurie de cetăţenii din zonă , care au profitat de ocazie pentru a-şi exprima nemulţumirile faţă  de fostele  guverne Boc şi Ungureanu care le-au  făcut  tot mai grea viaţa de zi cu zi.Foarte supăraţi sunt pensionarii cărora nu le mai ajung banii de medicamente.De la probleme generale cu care se confruntă toţi românii , până la nemulţumiri care ţin strict de zona unde locuiesc, din cele două localităţi ,cetăţenii  au cerut sprijinul viitorului deputat ,Vasile Horga  şi l-au asigurat de voturile lor. La rândul său,viitorul deputat le-a dat asigurări   că va lucra în echipă cu primarul  fiecărei comune, pentru a identifica permanent atât nevoile comunităţii, cât şi problemele individuale ale cetăţenilor,  astfel încât să poată  solicita autorităţile locale şi judeţene   să lucreze numai pentru  cetăţeni  şi nevoile lor :” Este momentul să punem capăt acestor frământări, să începem să construim în loc să dărâmăm, să găsim soluţii cât mai rapide pentru grijile ce apăsă pe umerii românilor. Tocmai de aceea, victoria USL la aceste alegeri este extrem de importantă. La alegerile trecute, din iunie 2012, în Dâmboviţa, am reuşit să privim către viitor şi am adus  la conducerea judeţului o echipă USL puternică. Alături de ea şi împreună cu primarul din localitatea dumneavoastră, îmi propun să formăm o echipă solidă, hotărâtă să  vă împlinească nevoile şi aşteptările. Pe 9 decembrie avem şansa să continuăm ce am început în iunie, când  am ales  să oprim tăvălugul regimului Băsescu. Vă asigur că votul dumneavoastră dat pentru USL, nu este un vot irosit, ci este un vot pentru responsabilitate şi seriozitate în următorii 4 ani.Aici la noi, în Fieni şi comunele din Colegiul 1, oamenii sunt harnici şi înţelepţi. Pe 9 decembrie ne prezentăm în faţa dumneavoastră cu încrederea că suntem oamenii potriviţi pentru a vă reprezenta interesele în Parlamentul României, iar alături de primarul dumneavoastră şi de Guvernul USL vom reuşi să vă împlinim aşteptările ” , a afirmat Vasile Horga

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.