Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ionuţ Săvoiu, apreciat şi susţinut de cetăţenii din Colegiul 7 Titu

Autor:

Data: 16 noiembrie 2012, 14:16

  •  
  •  
  •  

Joi,după-amiază, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor ,în Colegiul 7 -Titu ,Ionuţ Săvoiu s-a deplasat în mijlocul oamenilor din trei comune dâmboviţene:Odobeşti, Lunguleţu şi Slobozia Moară .Vizita în teritoriu a venit în mod firesc din dorinţa  de implicare a candidatului USL, Ionuţ Săvoiu  în problemele locale. Candidatul USL pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 7 –Titu ,Ionuţ Săvoiu şi preşedintele CJ Dâmboviţa ,Adrian Ţuţuianu au dat asigurări  că îi va sprijini pe edilii localităţilor amintite mai sus pentru dezvoltarea infrastructurii dar totodată şi Guvernul Ponta va veni în sprijinul producătorilor agricoli din zonă . Ca şi în celelalte locaţii din Colegiul 7 -Titu s-au indentificat problemele şi necesităţile  locului şi împreună cu autorităţile locale şi judeţene îşi vor găsi rezolvare .

USL va îndrepta nedreptăţile guvernării PDL

Adrian Ţuţuianu ,liderul social-democraţilor dâmboviţeni  a evidenţiat primele semne bune în cele trei comune Odobeşti,Lunguleţu şi Slobozia Moară  după doar câteva luni de când au fost instalaţi la conducerea judeţului, dând exemple precum asfaltarea drumurilor, demararea unor investiţii importante.De asemenea, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor ,pe Colegiul 7 -Titu , a mai arătat faptul că PDL, care încearcă să-şi schimbe blana, botezându-se ARD, critică cele şase luni de guvernare ale USL, dar a uitat cât a tăiat salarii, pensii, indemnizaţii şi ajutoare sociale în cei trei ani cât a fost la guvernare, umilindu-i pe profesori, medici, şi multe alte categorii socio-profesionale: “Guvernul USL condus de Victor Ponta a încercat să îndrepte multe nedreptăţi ale guvernării PDL. A început cu reîntregirea salariilor, cu restituirea sumelor încasate ilegal de la pensionari. Aveţi încredere în noi şi sperăm că în 9 decembrie vom obţine o victorie meritată ”, a precizat Ionuţ Săvoiu .

Judeţul Dâmboviţa  are nevoie de guvern USL

Adrian Ţuţuianu a ţinut să le transmită cetăţenilor din Odobeşti ,Lunguleţu şi Slobozia Moară că Ionuţ Săvoiu este omul care ştie ce are de făcut  şi pe 9 decembrie trebuie să-l susţină .Toate discursurile au fost ascultate cu atenţie de cetăţeni , care şi-au exprimat în acest fel susţinerea pentru candidatul Ionuţ Săvoiu pentru alegerile perlamentare :”Pe 9 decembrie este momentul să facem dreptate până la capăt . Vreau ca  şi la Odobeşti ,Lunguleţu şi Slobozia Moară să ieşim învingători la fel ca în celelalte localităţi.Şi vă spun că vom fi învingători pentru că toate sondajele ne dau pe primul loc.Însă un lucru este important să închidem colegiile  şi asfel  vom avea o majoritate în Parlament .Ionuţ Săvoiu ştie ce are de făcut iar pe 9 decembrie fiţi alături de el ” a afirmat  Adrian Ţuţuianu 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.