Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

F.C. Municipal Târgovişte Pregăteşte meciul cu Conpet

Autor:

Data: 17 octombrie 2012, 10:31

  •  
  •  
  •  

Elevii lui Gigi Manea au făcut o partidă bună cu li¬derul din C6, Fortuna Brazi, terminată la egalitate, 0-0. în acestă confruntare, Municipal a arătat ca o echipă de calibru. “Tunarii” domneşti au răspuns tăios atacurilor echipei lui Octavian Grigore, iar Dragnea (în trei rânduri) şi Enescu au pornit cele mai importante momente la poarta apărată de A. Vlad şi, apoi, C. Ion. Defensiva s-a apărat ca un arici. Patrulaterul Marinescu, Trică, Cernea, lonuţ Constantin nu le-a dat prea multe posibilităţi lui Gego, Gombar şi Munteanu să ajungă la poarta păzită de Zegheru şi, apoi, de Bărboiu. în repriza secundă, în centrul apărării târgoviştene au evolu¬at cu succes Daia şi Gâldău. Au fost impecabili. Pe faţa tuturor jucătorilor de la Municipal se puteau citi deter¬minarea şi concentrarea. închizătorii Penescu şi Gâldău nu i-au lăsat pe prahoveni să-şi instaleze tabăra în preajma careului mare târgoviştean. Apoi, Lungeanu şi Mândru au dat senzaţia că vor mai mult şi că se poate conta pe ei. Toţi componenţii Municipalului s-au bătut pentru fiecare balon, pentru fiecare metru de teren.
Luni, “tunarii” au aler¬gat în preajma pădurii de la Mărgineanca aproape 5 km, dar şi în pantă.
Au reînceput antrena¬mentele Timofte (a fost răcit), Grigore (probleme la umăr) şi Marinescu (accidentat în parti¬da cu Fortuna). Este în conti¬nuare accidentat (la gleznă) Penescu. Curând va începe şi el pregătirea.
Se antrenează cu echipa mare a Municipalului juniorii de 14 ani, Oană şi Zamfir.
Ieri, elevii lui Gigi Manea au făcut un antrena¬ment complex pe stadionul Academia Ghiorghi Zotic. S-a
lucrat mult cu mingea. Se
pregăteşte meciul de vineri, 19 octombrie, de la Strejnic, cu Conpet Ploieşti. în apărare s-a lucrat pentru con¬tracararea atacanţilor M. Ivan şi Ştefan, iar în atac s-au făcut trasee pentru “dezechili¬brarea” fundaşilor cen¬trali Moroiţă şi Badea. S-a lucrat mult la pos¬esie. Mijlocaşii ştiu că echipa prahoveană evoluează cu precădere pe banda dreaptă, acolo unde L. Dumitru e mai activ decât jucătorul de pe flancul celălalt, Nicolescu. Un regim special i se va acorda veteranului Vali Bădoi (36 ani). El este antrenorul divizionarei B1, C.S. Buftea, dar joacă şi în linia mediană la Conpet. Nu se ştie dacă va juca. Echipa antre-nată de el are meci în deplasare, la Rapid CFR Suceava.
Formaţia pregătită de Mugur Bolohan şi Gică Borbuceanu a strălucit printr-o evoluţie mai mult decât mo¬destă până acum. Parcă un joc previzibil cu pase în lateral şi schimbări de direcţie, de cele mai multe ori defectuoase. Este vulnerabilă pe benzile laterale, pe la Muşea (pe dreapta) şi Manea (pe stânga), ambii jucători sub 21 de ani. Dacă este anihilat Bădoi, atacantul M. Ivan râmăne fără baloane şi jocul Conpetului se rupe. Nu mai are consistenţă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.