Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Antrenamentul de la Şotânga, “secretul” victoriei Chindiei!

Autor:

Data: 17 octombrie 2012, 10:36

  •  
  •  
  •  

Ştim situaţia critică din clasament în care se află Chindia Târgovişte. Nu este treaba noastră să analizăm evoluţia de până acum a celor de la Chindia Târgovişte, nu am făcut-o niciodată şi nu o vom face nici de acum înainte.
Numai conducerea clubului este în măsură să analizeze situaţia existentă la club.
Pentru prima dată, îmi permit să comentez, că victoria împotriva unei echipe botoşenene, bine clasată în acest moment, a constat modul cum au pregătit antrenorii această echipă.
Nu sunt un “expert” în domeniu, dar, de-a lungul timpului, am asistat la aseme¬nea antrenamente premergătoare jocului de a doua zi, în care rezultatul ne-a fost favorabil.
Am văzut cum Tavi Grigore, Ilie Stan, Adi Matei, Silviu Dumitrescu, ca să
dau exemple câteva nume de antrenori care au fost la cârma F.C.M.-ului, efectuau aceste pregătiri – antrenamente cu o zi înaintea jocului, atât pe teren propriu, cât şi la partidele din deplasare, unde mă ocupam să găsim terenul de joc necesar, fie el la Timişoara, Arad, Oradea, Cluj etc.
Eu ştiu toate acestea din victoria Chindiei cu Botoşani (2-0). Cred că o importanţă deosebită a avut-o şi antrena¬mentul efectuat cu o zi înainte pe stadionul Academia Ghiorghi Zotic la de Şotânga.
Mai întâi, aici sunt asigurate toate condiţiile prevăzute şi necesare pregătirii şi disputării jocurilor oficiale din Liga a 2-a.
Stadionul din Şotânga este omologat pentru jocuri oficiale din Liga a 2-a de 2 ani.
Cele două terenuri gazonate sunt un mare atu pentru orice club care se respectă.
Au revenit pe acest teren, unde s-au antrenat şi au jucat atâţia ani, Cornel Dinu, Cristi Cherchez, Cosmin Anton, Răzvan Dobre.
în mod cert, un antrenament pe un stadion, pe un gazon foarte bun, a cântărit mult în evoluţia de a doua zi a întregii echipe.
Dacă acesta poate fi un antidot pentru victoriile viitoare, Chindia este bine venită, fie el şi numai la antrenamente pe stadionul din Şotânga. Apropo, stadionul “Eugen Popescu” din Târgovişte este omologat provizoriu, pentru un an, iar cel de la Şotânga, definitiv.
Ştim că au fost câteva voci răzleţe care nu doreau antrenamentele la Şotânga, probabil nu doreau nici victoria Chindiei (?!). E timpul să lase actuala conducere să decidă tot ce este mai bine, mai puţin costisitor, numai ca echipa să aibă rezultatele dorite.
Dacă am deranjat pe cineva, nu am făcut-o cu vreo intenţie. Sunt, totuşi, dâmboviţean şi rezultatele Chindiei Târgovişte mă reprezintă şi pe mine, un simplu plătitor de taxe la stat. Este de dorit o colaborare mai bună între cele două cluburi, spre folosul fotbalului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.