Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La F.C.M. Târgovişte a fost o săptămână fructuoasă

Autor:

Data: 16 octombrie 2012, 9:07

  •  
  •  
  •  

Conform programului stabilit de departamenul COM¬PETIŢII, în săptămâna recent încheiată, activitatea la clubul târgoviştean a fost încărcată, cu rezultate foarte bune, obţinute de toate echipele clubului patronate de domnul Zotic Ghiorghi.
Echipa seniorilor (deşi sunt mai mulţi juniori) a obţinut un rezultat de egalitate (0-0) într-o confruntare amicală cu liderul seriei a 6-a, Fortuna Brazi, chiar pe terenul din incin¬ta rafinăriei Brazi.
Ştim rezultatele obţinute până acum de pra¬hoveni, mai ştim că doar F.C.M.
Târgovişte i-a învins în meci oficial, de aceea acest rezultat îl considerăm ca o victorie.
Aşa cum este normal, pregătirea jocului oficial se face cu o săptămână înainte tot în condiţii de deplasare, aşa cum urmează ca F.C.M. să se deplaseze vineri, la Conpet Ploieşti, pentru o partidă ofi¬cială.
Dacă “seniorii” au obţinut doar un egal, în schimb, echipele de juniori C, D, E au realizat victorii la scoruri mari, fără contestaţii sau alte comen¬tarii.
Sâmbătă şi duminică, F.C.M. Târgovişte a întâlnit, pe teren propriu, echipele similare de juniori ale celeilalte echipe de Liga a 3-a, Urban Titu.
La juniori “C”, F.C.M. Târgovişte – Urban Titu 5-0.
La juniori “D”, F.C.M. Târgovişte – Urban Titu 4-0, iar la juniori “E”, F.C.M. Târgovişte – Urban Titu 7-1.
Se poate vedea că pepiniera lui F.C.M. Târgovişte este bogată, are peste 100 de copii şi juniori legitimaţi.
Aici vin copii zilnic să se legitimeze, deoarece totul se face gratis. Sunt mai multe cluburi private în Târgovişte, dar acolo, dacă te legitimezi, trebuie să plăteşti. La FCM
Târgovişte, patronul clubului, domnul Ghiorghi Zotic, asi¬gură baza materială, echipa¬ment, condiţii de antrenament şi joc pe terenuri gazonate cu iarbă. După meciuri, micuţilor fotbalişti (în devenire) li se asi¬gură sandvişuri sau chiar o masă caldă.
Este mare lucru în aceste zile, extrem de grele, să poţi oferi copiilor condiţii dintre cele mai bune de pregătire. La F.C.M. Târgovişte sunt jucători din toate localităţile învecinate, din Târgovişte, din zona comunei Şotânga. Programul de antrenament este stabilit în funcţie de programul şcolar al
fiecărui elev jucător.
Cei din Târgovişte sunt transportaţi cu maşinile clubului de la staţia “Doi Brazi” şi retur, de câte ori este nevoie.
În aceste condiţii, în comparaţie cu alte cluburi, este normal ca la F.C.M. Târgovişte să vină cât mai mulţi copii să se legitimeze, să înveţe tainele sportului rege.
De dimineaţa până seara târziu, pe terenurile gazonate de la Şotânga, sunt zeci de copii care încearcă să jongleze cu balonul rotund.
În asemenea condiţii, şi rezultatele încep să apară, spre satisfacţia zecilor de părinţi mulţumiţi de evoluţia jucătorilor, dar şi a patronului clubului, domnul Ghiorghi Zotic.
De altfel, la investiţia pe care o face, cel puţin să aibă satisfacţia unor rezultate bune, care să asigure un viitor clubu¬lui şi perspectiva că, la timpul respectiv, “schimbul de generaţii” va fi asigurat din pro¬pria pepinieră.
Aceasta este “politica” marilor cluburi, pe aceeaşi linie înscriindu-se şi F.C.M. Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.