Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Gloria Corneşti – Petrolul Valea Mare 11-0 (2-0)

Autor:

Data: 16 octombrie 2012, 9:13

  •  
  •  
  •  

Au marcat: Manole 3, Movilă, Matei 3, Cravcescu, Gae, Olteanu, Dumitrescu.
Au arbitrat: ionuţ Zamfir – Georgian Guzu, Aron Pitiş. Observatori F.R.F.: Virgil Botescu şi Nelu Năsăudeanu.
Meciul s-a disputat la Corneşti, pe un teren excelent.
La juniori: 3-0 (neprezentare).
Băieţii lui Nelu Radu s-au străduit să exprime şi pe tabela de marcaj superioritatea din teren, zdrobitoare la toate capitolele. Au realizat scorul etapei contra unei echipe (antrenor ionuţ Olteiu) care a stat câteva etape pe primul loc în clasament, iar săptămâna trecută se auzea că se retrage din campionat.
Gloria a lovit din plin pe flancuri, dar şi frontal. Manole a dat pase inteligente şi trei goluri. Picior (pe dreap¬ta) şi Manole, apoi Stan (pe stânga) au urcat pe rând în atac, iar Cravcescu a scos sufletul din adversari. Matei a fost mereu acolo unde trebuie, a fost mereu pregătit. A marcat trei goluri şi a ajuns la borna cu numărul 13 în clasamentul gol¬gheterilor, pe care-l conduce cu autoritate. Petroliştii şi-au pierdut aplombul şi nu l-au de¬ranjat prea mult pe portarul Bica. Au găsit cu mare greu¬tate calea spre poarta Gloriei. Au fost blocaţi mai mereu de fundaşii centrali Gae şi Oprea . Aceştia au scos balon după balon, împingându-şi echipa în atac.
Chiar de la începutul partidei, Gloria a impus rit¬mul. A pus stăpânire pe meci. După prima repriză, scorul era 2-0 pentru amfitrioni. Vârte¬jul nu s-a oprit aici. În a doua parte a confruntării, Gloria a arătat ca o echipă de calibru. Şi-au
clarificat superioritatea. Nelu Radu a ordonat bombardamenl din toate liniile şi din toate poziţiile. Poarta lui Eftimie a fost penetrată în această parte a jocului de nouă ori şi scorul final a fost 11-0. Gazdele au avut suflu şi au trecut de adver¬sari de câte ori au avut chef. Jucătorii de la Gloria au jucat în repriza a doua de parcă de acest meci ar depinde toată cariera lor. La ei nu există jumătăţi de măsură, ci doar determinare la maxim, mobi-lizare şi concentrare.
Antrenorii Nelu Radu şi Daniel Movilă au trimis în teren următoarea garnitură: Bica – Picior, Oprea (59 – ilie), Gae, Ştefan (46 – Stan) -Cravcescu, Bărcănescu, Calofir (59 – Dumitrescu) -Matei (cpt.), Movilă (46 -Olteanu). Rezerve: C. Oprea -Vasile, Caramalău.
Jucătorul meciului: ionuţ Manole (trei goluri şi trei pase de gol).

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.