Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Fortuna Brazi – FC Municipal Târgovişte 0-0, O remiză echitabilă

Autor:

Data: 14 octombrie 2012, 12:35

  •  
  •  
  •  

Au arbitrat: Robert Satnciu, Luis Oprescu, Robert Nuţu (Prahova).
Fortuna: A. Vlad (46 – C. Ion) – C. Gheorghe, A. Gheorghe, Bilia (58- Ungureanu), Petean (46 – Floruţ) – V. Munteanu (cpt; 52 – Antohi), Danci, Cioineac (58 – Borbely), Buhuşi (52- C. Vlad), Gombar – Gego. Rezerve: Matei şi Butoi. Antrenori: Octavian Grigore, Răzvan Vlad, Bogdan Pârvu.
Municipal: Zegheru (44- Bărboiu) – lonuţ Constantin, Marinescu (62- Lungeanu), Trică (46 – Daia), Cernea, Popa, Penescu (85 – Mândru), Gâldău (cpt.), Negotei, Enescu – Dragnea. Rezerve: Iulian Constantin, Tudorwche, Neculae, Grigore. Antrenor Gigi Manea.
Liderul din C6, Fortuna Brazi, avea de luat o revanşă faţă de acel 1-0 cu care a pierdut meciul disputat pe sta-dionul Academia Ghiorghi Zotic din Şotânga. Mai mult, faţă de lotul din acel meci s-a întărit cu: Petean (Săgeata Năvodari), Buhuş (Petrolul Ploieşti), Gombar şi Gego (ambii de la F.C. Cisnădie). Echiap de lângă Ploieşti a atacat orbeşte. Municipal a avut curaj. S-a a apărat cu exactitate, cu Marinescu şi trică făcând marcaje strânse la Gombar şi Gego, iar Gâldău a măturat tot mijlocul terenului. în minutul 10, fundaşul dreapta Cătălin Gheorghe, a învăluit energic a centrat în faţa porţii dar Gego n-a finalizat. Apoi, Buhuş (15) a şutat din alergare şi balonul a lovit bara transversală. Jocul se înăspreşte. Este nebulos. Dragnea (33) strică ordinea în defensiva prahoveană dar intervine salvator portarul Andrei Vlad. Se joacă pe contre. Niciuna dinte cele două combatante nu reuşesc să ţină jocul sub observaţie. Atacurie eşuează în faţa porţilor apărate de A. Vlad respectiv Zegheru. Danci (41) îşi încearcă norocul cu un şut d ela distanţă rezolvat fără probleme de goalkeeper-ul târgoviştean Zegheru.
în a doau aprte a jocului, Fortuna s-a apropiat timid de careul din faţa lui Bărboiu. Buhuşi (49) din poziţie bună a şutat dar Bărboiu a fost pe fază. Municipal a încercat deseori prin Dragnea (mai ales) şi Enescu să surprindă prin con¬traatacuri tărioase. înaltul Gego s-a luptat cu Daia, Marinescu şi din minutul 62 cu Gâldău dar nu s-a decurcat de loc în faţa păienjenişului defensivei târgoviştene. Nici Antohi şi C. Vlad nu au avut sorţi de izbândă în faţa zidului Municipalului. Trupa lui Gigi Manea a împins jocul sus de tot în terenul “Norocoşilor”. în minutul 77, Enescu a irosit şansa de ascutu-tra plasa porţii lui Cosmin Ion când şutul său a fost respins de Alberto Ghoerghe. Pe final de meci, “tunarii” lui Ghiorghi Zotic au fost cursivi, mai combinativi. Dragnea (87) a ratat o ocazie mare cât roata carului când balonul expediat de el a fost respins în corner, de portarul de 22 de ani Cosmin Ion.
După aspectul jocului a fost o remiză (albă) echitabilă. A fost un test util pentru cele două combatante care pregătesc cu minuţiozitate meciurile din deplasare, din etapa a 8-a (vineri, 19 octombrie): Fortuna Brazi cu Unirea Tărlungeni, iar Municipal cu Conpet Ploieşti.
S-au remarcat: C, Gheorghe, A. Gheorghe, Bilia, Buhuşi, Danci – Zegheru, Ionuţ Constantin, Marinescu, Cernea, Penescu, Gâldău, Enescu, Dragnea.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.