Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

F.C. Municipal Târgovişte ÎŞI REIA OBICEIURILE

Autor:

Data: 2 octombrie 2012, 11:11

  •  
  •  
  •  

În partida cu F.C. Cisnădie (judeţul Sibiu), antrenorul Gigi Manea a ales un sistem 4-4-2, cu patru apărători: Penescu (pe dreap¬ta), Cernea (pe stânga), lonuţ Constantin şi Timofte (fundaşi centrali). Linia de fund a fost protejată de închizătorul Gâldău (căpitanul echipei). Pe benzile laterale au fost aşezaţi Enescu (pe dreapta) şi Grigore (pe stânga). în rol de coordonator a fost învestit Negotei. în atac, vârf împins a fost Dragnea. iar ceva mai în spate, puştiul de 17 ani, D. Popa. “Tamponul” în calea atacurilor sibienilor, Gâldău, n-a plecat prea des în atac, a preferat să protejeze defensiva şi n-a încercat să se complice prea mult. “Aripile” Enescu şi Grigore (ambii de piciorul stâng) s-au ocupat cu blocajul lui A. Popa. respectiv Oltean. dar au arătat că ştiu bine să contreze, să pătrundă spre poartă şi să şuteze. în avan¬posturi, Gigi Manea l-a trimis pe Dragnea un vârf care s-a bătut cu defensiva sibiană şi care a culisat când spre dreap¬ta, când spre stânga. în spatele lui, în rol de “volante”, a stat D. Popa. care a ajuns des la finalizare şi a terminat acţiunile de atac cu centrări, pase sau şuturi la poartă (n-au fost pe¬riculoase). A marcat golul victo¬riei când a şutat cu furie (89). A fost jucătorul care a dat lovitura de graţie. Negotei a trebuit să coordoneze acţiunile Municipalului, să şuteze, să bată loviturile libere cu piciorul drept, lucru la care se pricepe de minine. S-a văzut că este accidentat şi că nu se poate desfăşura la adevăratul lui potenţial. în poartă, Zegheru a început bine meciul, respingând în minutul 4, un şut a lui Piko de la 7 m. A fost pe toate centrările lui Gombar, Şaucă şi Grecu. dar şi pe mingiile aruncate la bătaie de Oltean, Piko şi Câmpean. I-a încurajat permanent pe colegii săi şi i-a descurajat prin inter¬venţiile şi paradele sale pe adversari. împreună cu Gâldău. este liderul echipei. N-au putut evolua: Trică (acci¬dentat) şi Marinescu (sus¬pendat o etapă). Dar cei doi fundaşi centrali au fost înlocuiţi cu succes de lonuţ Constantin şi Timofte. “Găselniţa” lui Gigi Manea a avut succes, cei doi reuşind o partidă bună în faţa masivului Gego şi a vitezistului Gaşpar şi, apoi, Grecu. Toţi cei trei atacanţi sibieni au fost foarte incomozi.
Municipal a avut prospeţime (o bună pregătire fizică) şi poftă de joc. A ţinut pasul constant, a avut răutate şi tupeu, energie şi inspiraţie.
Aşteptăm ca echipa finanţată de Ghiorghi Zotic să repete această ispravă în par-tidele următoare. Aşteptăm să-şi reia obiceiurile: să câştige multe meciuri la rând.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.