JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

“ Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Autor:

Data: 1 octombrie 2012, 15:25

Organizatia Natiunilor Unite a stabilit, in cadrul sesiunii din februarie 1991, ca ziua de 1 octombrie să fie sărbătorită drept "Ziua Internatională a Persoanelor Vârstnice"

Încă din anul 1990, data de 1 octombrie a fost desemnată „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, zi în care, întreaga lume își sărbătorește bătrânii. Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie.Cu această ocazie, trebuie să ne reamintim cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor, iar noi, românii ne putem aminti de cunoscutul proverb „Cine n-are bătrâni să-și cumpere”.Societățile trebuie să asigure creșterea calității vieții pentru persoanele în vârstă și respectarea drepturilor lor, pentru a putea trăi în demnitate. Acest lucru este cu atât mai important în timpul crizei financiare. Sunt necesare sisteme de securitate socială puternice care să furnizeze servicii, să asigure un standard adecvat de viață și care să promoveze solidaritatea între generații.O persoană din zece are peste 60 de ani, iar generațiile în vârstă se măresc mai rapid decât alte grupe de vârstă din cadrul populației. În 2050, se estimează că o persoană din cinci va avea peste 60 de ani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google