JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Adrian Ţuţuianu, preşedintele CJ Dâmboviţa cere demisia directorilor de la Serviciul Public Judeţean de Alimentare cu Apă

Autor:

Data: 26 septembrie 2012, 17:01

Adrian Ţuţuianu

Adrian Ţuţuianu,preşedintele CJ Dâmboviţa a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a ţinut să facă câteva precizări legate de activitatea Serviciului Public Judeţean de Alimentare cu Apă,care se pare că a făcut dezmăţ pe bani publici.Mai clar ,preşedintele CJ Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu a spus că amenajările sediului de campanie al Partidul Democrat Liberal Dâmboviţa s -au făcut de Serviciul Public Judeţean de Alimentare cu Apă, pe bani publici.Potrivit preşedintelui CJ Dâmboviţa ,Adrian Ţuţuianu lucrările de amenajare a sediului PDL au fost făcute de salariaţii Serviciului Public Judeţean de Alimentare cu Apă. Preşedintele CJ Dâmboviţa ,a spus că la Serviciul Public Judeţean de Alimentare cu Apă , mai sunt o serie de lucruri făcute în afara cadrului legal,drept urmare, Adrian Ţuţuianu le-a cerut celor doi directorii care conduc acest serviciu să-şi dea demisia .Oricum , Adrian Ţuţuianu,preşedintele CJ Dâmboviţa a cerut cercetarea disciplinară a celor doi directori de la Serviciul Public Judeţean de Alimentare cu Apă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google