JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La un pas de moarte. Fotbalist bătut chiar pe terenul de fotbal!

Autor:

Data: 13 septembrie 2012, 15:29

La Viişoara, pe stadionul Vasile Tudor, au fost scene desprinse din filmele de acţiune. în minutul 63, la scorul de 0-2 (Faur-autogol şi Nedelcu), a început revolta la o contră şi a urmat lovitură reci¬procă între Cristea şi Nedelcu, după un corner. Atunci, toată furia unor spectatori şi a unei părţi dintre jucătorii Viişoarei s-a revărsat asupra fotbaliştilor de la Conţeşti. Cel mai lovit a fost rezerva Sebastian Bobe, care este internat la Spitalul de Urgenţă Târgovişte. Au fost prezenţi la eveniment ambulanţele, jandarmii şi poliţiştii.
Cele mai multe goluri (9) s-au marcat la Pietroşiţa, unde Bradul Moroieni a învins-o, cu 6-3, pe Avântul Produleşti. Pentru echipa lui Florin Tudose au marcat şase jucători diferiţi: Florescu, losif, Dragomir, Leotescu, Marmandoiu, Homeghi. Gloria Corneşti a zdrobit-o cu 1-6 (loniţă -Dumitrescu, Movilă 2, Matei 3) pe Gaz Metan Finta, întărită cu mulţi jucători pe fals. Liderul Petrolul Valea Mare şi-a păstrat poziţia, după 2-1, acasă, cu Voinţa Perşinari. F.C. Aninoasa n-a putut trece pe teren propriu de PAS Pucioasa. Meciul s-a termi¬nat nedecis, 0-0. Au ratat şi gazdele, dar ocaziile mai clare le-au avut elevii lui Cristi Duţă. A.S. Doiceşti e în criză şi a pierdut cu 0-2 (Dragotă şi Leţu) meciul de pe teren propriu cu Utchim Găeşti . Sub poalele Leaotei, Atletic Fieni a făcut o partidă slabă cu Petrolul Târgovişte, pe care a pierdut-o cu 2-4. Băieţii lui Titel Dinu de la Gura Şuţii au tras tare ca să obţină izbânda cu 4-2 în faţa echipei Comerţul Brezoaele. Pe Cricovul Dulce, Flacăra Moreni n-a avut pro¬bleme prea mari cu Voinţa Perşinari, de care a trecut cu 2-0.
în această rundă s-au marcat 36 de goluri. Dintre acestea, oaspeţii au înscris 20. Bilanţul: patru victorii ale gazdelor, un egal şi patru izbânzi ale oaspeţilor.
Etapa următoare propune meciurile: Gloria Corneşti – F.C. Aninoasa şi Comerţul Brezoaele – Petrolul Valea Mare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google