Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La un pas de moarte. Fotbalist bătut chiar pe terenul de fotbal!

Autor:

Data: 13 septembrie 2012, 15:29

  •  
  •  
  •  

La Viişoara, pe stadionul Vasile Tudor, au fost scene desprinse din filmele de acţiune. în minutul 63, la scorul de 0-2 (Faur-autogol şi Nedelcu), a început revolta la o contră şi a urmat lovitură reci¬procă între Cristea şi Nedelcu, după un corner. Atunci, toată furia unor spectatori şi a unei părţi dintre jucătorii Viişoarei s-a revărsat asupra fotbaliştilor de la Conţeşti. Cel mai lovit a fost rezerva Sebastian Bobe, care este internat la Spitalul de Urgenţă Târgovişte. Au fost prezenţi la eveniment ambulanţele, jandarmii şi poliţiştii.
Cele mai multe goluri (9) s-au marcat la Pietroşiţa, unde Bradul Moroieni a învins-o, cu 6-3, pe Avântul Produleşti. Pentru echipa lui Florin Tudose au marcat şase jucători diferiţi: Florescu, losif, Dragomir, Leotescu, Marmandoiu, Homeghi. Gloria Corneşti a zdrobit-o cu 1-6 (loniţă -Dumitrescu, Movilă 2, Matei 3) pe Gaz Metan Finta, întărită cu mulţi jucători pe fals. Liderul Petrolul Valea Mare şi-a păstrat poziţia, după 2-1, acasă, cu Voinţa Perşinari. F.C. Aninoasa n-a putut trece pe teren propriu de PAS Pucioasa. Meciul s-a termi¬nat nedecis, 0-0. Au ratat şi gazdele, dar ocaziile mai clare le-au avut elevii lui Cristi Duţă. A.S. Doiceşti e în criză şi a pierdut cu 0-2 (Dragotă şi Leţu) meciul de pe teren propriu cu Utchim Găeşti . Sub poalele Leaotei, Atletic Fieni a făcut o partidă slabă cu Petrolul Târgovişte, pe care a pierdut-o cu 2-4. Băieţii lui Titel Dinu de la Gura Şuţii au tras tare ca să obţină izbânda cu 4-2 în faţa echipei Comerţul Brezoaele. Pe Cricovul Dulce, Flacăra Moreni n-a avut pro¬bleme prea mari cu Voinţa Perşinari, de care a trecut cu 2-0.
în această rundă s-au marcat 36 de goluri. Dintre acestea, oaspeţii au înscris 20. Bilanţul: patru victorii ale gazdelor, un egal şi patru izbânzi ale oaspeţilor.
Etapa următoare propune meciurile: Gloria Corneşti – F.C. Aninoasa şi Comerţul Brezoaele – Petrolul Valea Mare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.