Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ANINOASA, CORNEŞTI ŞI CONŢEŞTI S-AU APROPIAT LA UN PUNCT

Autor:

Data: 11 septembrie 2012, 10:15

  •  
  •  
  •  

După disputarea a cinci runde, Petrolul Valea Mare a rămas pe primul loc în clasament, cu 13 p. Dar s-au apropi¬at la un singur punct aspiran¬tele: F.C. Aninoasa, Gloria Corneşti şi C.S. Conţeşti (toate trei cu 12 p). Utchim Găeşti, după eşecul de acasă, 1-2 cu F.C. Aninoasa, a picat patru locuri, de pe locul 2 pe 6. Emite pretenţii şi Bradul Moroieni (3-0 cu Falcăra Moreni). în coada clasamentu¬lui, fără niciun punct, au rămas, Comerţul Viişoara şi Voinţa Perşinari.
în etapa de astăzi captează atenţia meciul între rivalele Gaz Metan Finta şi Gloria Corneşti. Calculele hârtiei o indică pe echipa lui Nelu Radu favorită. Este de urmărit şi partida de pe stadionul Nelu Tudor, dintre Comerţul Viişoara şi C.S. Conţeşti. F.C. Aninoasa porneşte cu şansa întâi în confruntarea de acasă cu PAS Pucioasa. Interesant mi se pare duelul dintre Atletic Fieni
şi Petrolul Târgovişte,
care se dispută sub poalele Leaotei. Sub semnul echili¬brului, are loc lângă termo-centrală partida A.S. Doiceşti – Utchim Găeşti.
Trupa lui Florin Tudose, Bradul Moroieni, are misiune uşoară la Pietroşiţa, unde primeşte vizita modestei Avântul Produleşti. Surprinde fap¬tul că, în a doua parte a clasamentului, întâlnim echipe consacrate, precum: Atletic Fieni, Petrolul Târgovişte sau PAS Pucioasa.
Utchim Găeşti are
10 puncte, dar este penalizată cu 3 puncte pentru retragerea din teren în finala Cupei României, cu Gloria Corneşti, disputată la Şotânga. Surpiza de până acum este Petrolul Valea Mare, revelaţia este F.C. Aninoasa, iar Bradul Moroieni are un trend ascendent. Flacăra Moreni nu ţine pasul constant, iar A.S. Doiceşri este subţiată.
Nu se mai vor meciuri aranjate, scandaluri, reprezentări, partide decise la masa verde, probleme cu arbi¬trii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.