Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Derby-ul etapei a fost câştigat de F.C. Aninoasa

Autor:

Data: 10 septembrie 2012, 17:42

  •  
  •  
  •  

Campionatul judeţean, Liga a 4-a, oferă de la o etapă la alta surprize mai puţin pre¬vizibile.
După 5 etape, liderul se menţine neatins, iar dacă luăm în calcul faptul că Petrolul Valea Mare este nou promovată, surpriza este cu atât mai mare şi, evident, plăcută.
E adevărat, grupul pretendentelor la titlu este aproape doar la un punct dis¬tanţă şi orice pas greşit al petroliştilor poate duce la schimbarea de lider.
Deocamdată, “culoarul” este favorabil celor din Valea Mare, având în con¬tinuare meciuri considerate uşoare. Runda de sâmbătă a avut, însă, cap de afiş partida de la Găeşti, unde s-au întâlnit cele mai bune echipe ale Ligii a 4-a.
Când ai condiţii de joc, când ai fotbalişti valoroşi, rezultatele vin de la sine. în ediţia trecută, Utchim a avut o evoluţie foarte bună, având în grupul “petroliştilor” baza echipei (Zaharia, Di\ă, Valu). Acum, cei trei s-au mutat la Aninoasa, iar jocul echipei se vede. Balanţa a înclinat de data asta în favoarea celor “trei muşchetari”, Valu fiind mereu “vioara întâi”. Şi Utchim are un lot valoros, însă nu suficient pus în practică, iar relaţiile de joc suferă, pentru că nu alcătuiesc o echipă sudată.
în schimb, Tobi a reuşit la Aninoasa să alcătuiască o echipă capabilă să obţină rezultate superioare.
Până la urmă, şansa a fost de partea oaspeţilor, plecând de la Găeşti cu trei puncte mari.
O altă candidată la podium este C.S. Con\eşti, care, în această etapă, a tre¬cut greu de A.S. Doiceşti, o echipă la care antrenorul-jucător Eugen Oană (fost la F.C.M. Târgovişte, în Liga a 2-a) începe să alcătuiască o echipă cu jucătorii care au mai rămas şi cu un buget pe jumătate. Surprinde doar scorul (1-0), la Con\eşti, ştiind că antrenorul Dan loni\ă are numai “vedete” cu experienţă în echipă.
Frumos a fost şi jocul de la Brezoaele, o echipă nou promovată, schimbată total în bine de către profesorul Dan
Ostafi şi primarul Nelu Tudorache. Aici baza sportivă prinde contur de ligă naţională, terenul de joc arată foarte bine, iar când şi cabinele vor fi gata, poţi să joci aici partide de Liga a 3-a.
Se vede că “omul sfinţeşte locul”, iar domnul pri¬mar ştie acest proverb.
Partida a fost extrem de interesantă, prin evoluţia scorului. Oaspeţii, Comerţul Viişoara, au condus cu 1-0 şi 2-1, dar au cedat pe final, cu 3-
2, deşi puteau scoate un egal, dacă erau mai atenţi în apărare.
La Brezoaele, noua tribună era plină, în jurul stadionului fiind prezenţi peste 1500 de spectatori, ceea ce spune mult pen¬tru un meci de judeţ. Numai că aici au venit mulţi din zonele înveci¬nate, fiind prezenţi oameni de fotbal chiar din Bucureşti, din F.R.F., sau din cluburi din Liga I. Cel mai înfocat suporter (în sensul bun al cuvântului) a fost chiar preotul comunei Brezoaele.
Atmosferă de sărbătoare la Brezoaele în ziua meciului. Aşa se explică şi cele 9 puncte acumulate până acum de noii elevi ai antrenorului Ostafi.
Celelalte rezultate pot fi considerate normale, fiind goluri puţine marcate de oaspeţi, Petrolul Târgovişte primind acasă două goluri, câştigând, se pare, greu cu
ultima clasată.
Urmează, mâine, o nouă “intermediară”, cu me ciuri la fel de importante, în care mai multe partide pot f considerate adevărate derby-uri.
După această “inter mediară”, se intră în norma până la sfârşitul turului, fiind programate meciuri numa sâmbăta. Cine rezistă acestu “tur de forţă” are viaţă ma uşoară în etapele următoare

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.