Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Urban şi Chindia, la -3 din prima etapă

Autor:

Data: 6 septembrie 2012, 9:08

  •  
  •  
  •  

Urban Titu a început prost sezonul şi a pierdut acasă, cu modesta Dunărea Călăraşi, scor 0-1, V. Petre. Ambele combatante au fost protagonistele unui meci mediocru. Băieţii lui Nicu Croitoru n-au mai avut atitu¬dine şi agresivitate. Acum, pe umerii lor apasă, chiar din prima etapă, un -3 jenant la adevăr. în runda următoare, A.C.S. Urban Titu va juca la Constanţa (stadionul Voinţa) cu C.S. Eolica Baia, care, în primul meci, a pierdut în deplasarea de la Rapid Feteşti, cu 3-1.
Chindia Târgovişte a
fost aidoma unui grup de pom¬pieri care au plecat să stingă un incendiu fără extinctoare şi fără apă. A pierdut cu 2-4 (Verdeş, Băluţă – Câmpeanu, Rusu, Bălţoi, Pungă) cu F.C. Brăila. Rezultatul confirmă criza profundă prin care trece echipa din Vechea Cetate de Scaun. Elevii lui Flavius Stoican au dat o mostră de neputinţă. Puteau rezolva meciul până la pauză. Au con¬dus cu 1-0 (Verdeş) şi 2-1 (Băluţă), dar la
acest scor, Pătru (37) a ratat o lovitură de pedeapsă. La 3-1, altele erau datele problemei. în repriza secundă, jucătorilor târgovişteni li s-a împu\inat oxigenul din plămâni. Parcă se încălţaseră invers. Nu găseau mingea, nu puteau să paseze, să ţină “neascultătoarea”, să iasă din propria jumătate de teren.
Dunărenii antrenaţi de Alin Pânzaru le-au dat târgoviştenilor o adevărată lecţie de strategie şi l-au obli-gat pe portarul Perianu să se aplece de patru ori, să scoată balonul din plasă.
Eşecul din Cupa României cu Conpet Ploieşti a fost un avertisment pe care jucătorii Chindiei nu l-au luat în seamă. Fără pregătire fizică, băieţii de la Chindia Târgovişte au făcut o de¬monstraţie de joc încâlcit, fără niciun orizont tactic. în meciul cu F.C. Brăila au fost ca nişte copii de bani gata, rătăciţi prin deşert.
Dacă nu se antrenează corespunzător, dacă n-au linişte şi stabilitate financiară pentru fotbaliştii (a se citi jucătorii) Chindiei, acest cam¬pionat va fi ca o loterie numai cu numere perdante. Plasarea jucătorilor şi a antrenorilor în ipostaza de victime ale tranziţiei puterii este păguboasă şi poate deveni falimentară.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.