Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Liga a 4-a, după 4 etape

Autor:

Data: 6 septembrie 2012, 8:40

  •  
  •  
  •  

Actualul campionat judeţean de fotbal, ediţia 2012¬2013, a pornit la drum într-o nouă structură în categoria Onoare, iar celelalte categorii valorice au fost menţinute.
în Liga a 4-a au luat startul 18 echipe, toate cu dorinţa de a se menţine în com¬petiţie şi în ediţia viitoare. Evident, mai multe echipe îşi doresc locul întâi pentru a par¬ticipa la jocul de baraj (de noroc?) pentru promovare în Liga a 3-a.
După doar 4 runde, clasamentul are un lider inedit, Petrolul Valea Mare. Nu comentăm cele 4 jocuri câştigate de petrolişti, dintre care trei pe teren propriu. Deocamdată ei sunt pe primul loc şi, până la etapa următoare, trebuie să-i respectăm succesul.
Urmărind clasamentul actual, putem afirma că 3-4 echipe au ca obiectiv acest deziderat.
Utchim Găeşti are un lot tânăr, dar
extrem de valoros, iar cu o pregătire serioasă, Utchim poate câştiga campi¬onatul.
Pentru F.C. Aninoasa
pare anul lor, deoarece antrenorul Răzvan Toboşaru şi-a alcătuit o echipă la fel de tânără, dar cu fotbalişti de mare perspectivă. Ambele cluburi au şi baze sportive de nivelul Ligii a 3-a.
Şi C.S. Conţeşti se anunţă o canditată serioasă, având în componenţa sa numai
fotbalişti cu experienţă prin Liga a 2-a şi a 3-a, dar mai tre¬buie să alcătuiască şi o echipă. Au condiţii, au posi¬bilităţi, au un primar aproape de jucători, deci pot spera la primul loc justificat.
Ştim ce lot are Gloria Corneşti, cum a pierdut (în
prelungiri) la meciul de baraj, aşa că, personal, mă abţin de la comentarii.
Evident, şanse de a ocupa primul loc la final au şi alte echipe, mai ales că au mai rămas 30 de etape, în care nu vom fi scutiţi de surprize.
Loturi valoroase au şi Atletic Fieni, Bradul Moroieni, Petrolul Târgovişte sau Flacăra Moreni. Este adevărat, totul depinde de bani, în funcţie de posibilităţi, de obiectiv, iar în pauza de iarnă se pot efectua transferurile dorite.
în partea de jos a clasamentului sunt clasate echipe cu loturi mai puţin valoroase, dar cu perspective de rezultate mai bune. După 4 etape,
Comerţul Viişoara şi Voinţa Pietroşiţa nu au reuşit să obţină niciun punct, asta şi din cauza unei programări nu toc¬mai favorabile.
Dar cum spuneam, este doar o primă constatare ştiind valoarea loturilor şi rezul¬tatele obţinute până acum.
Urmează două etape în 3 zile, cu meciuri intere¬sante, în care vor fi surprize, iar ordinea din clasamnet se poate modifica.
Nou promovatele au avut comportări contradictorii, evoluţii diferite. Petrolul Valea Mare are 12 puncte, din tot atâtea posibile, Comerţul Brezoaele – 6 puncte, iar Voinţa Pietroşiţa – fără puncte.
Un debut promiţător, s-au marcat 152 de goluri aproape 37 de etapă, câte 4 goluri de meci, ceea ce spune mult despre atacanţi, dar şi invers despre apărare.
Arbitrajele n-au creat probleme, chiar dacă, pe ici, pe colo, s-a mai ivit câte o “neconcordanţă”. în schimb, au fost prea multe cartonaşe roşii în cele 4 etape. Este un semnal de luat în calcul de antrenori care au obligaţia să-şi educe propriii jucători, mai ales pe aceia care iau cartonaşe roşii pentru comentarii la deciziile arbitrilor sau pentru lovirea adversarului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.