Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Sevişul Şelimbăr – F.C.M. Târgovişte 0-3.

Autor:

Data: 2 septembrie 2012, 15:32

  •  
  •  
  •  

Aşteptată cu interes justificat noua ediţie a Ligii a 3-a a luat startul într-o componentă înedită. în cele 6 serii sunt câte 13 sau 12 echipe încă de la start, însă până la final se vor mai retrage câteva.
Deşi camipnatul a început, nu se ştie câte echipe promovează, câte retrogradează. Conform R.O.A.F. toate acestea sunt obigatorii de ştiut înaintea începerii competiţiei şi nu pe parcursul său.

Dar cum spuneam într-un articol anterior, haosul s-a instalat şi în fotbal.

Revenind la seria a 6-a din care F.C.M. Târgocişte face parte, este alcătuită (deocamdată) din 12 echipe, deoarece C.S.O. Plopeni s-a retras din campionat deşi a fost prinsă în “ţintar”.

în acest fel F.C.M. Târgovişte este obligată la o pauză de 2 etape consecutive (et. 6 şi 7), cân nu va juca şi deci nici puncte nu acumulează. Şi pentru ca toate să fie în acelaşi ton al dezordinii, în prima etapă F.C.M. Târgovişte era programată de F.R.F. să dispute primul joc în deplasare la Sevişul Şelimbăr (Sibiu).
Celelalte date ale disputării unui meci se afişează pe site-ul F.R.F. (Competiţii), data, ora, localitatea, sta¬dionul, oficialii etc…
Luni şi marţi până la ora 10 diminteaţa pe site-ul F.R.F. în dreptul partidei de la Şelimbăr scria “nu se dispută”. După câteva ore (marţi) suntem sunaţi la telefon de la F.R.F. că meciul se va juca, restricţie de pe site-ul F.R.F. dispare. Cum era normal conducerea clubului şi-a luat toate măsurile şi a organizar deplasarea la Şelimbăr. Vineri, deci la data disăutării jocului, pe site-ul F.R.F. apar data, arbitrii şi observatorii jocului. Văzând că totul intră în normal, delegaţia târgovişteană pleacă spre Sibiu, pregătită cu tot ce trebuie, cu jucători dispuşi să se bată pentru punctele puse în joc… de drum.
După parcurgerea unei distanţe apreciabile suntem anunţaţi pe diferite căi, că de pe site-ul F.R.F. a dispărut oficialii şi se specifică din nou “nu se dispută”. Era orele 13:00, şi autocarul circula liniştit spre destinaţie.
Auzind toate acestea din mai multe surse, am fost nevoit să telefonez la directorul direcţiei Competiţii din cadrul F.R.F. singurul for naţional care organozează competiţia. Aici am luat legătura cu domnul director, care a confirmat că partida nu se va disputa, din cauza unor probleme organizatorice a celor de la Şelimbăr încă nerezolvate, şi ne-a rugat să înţelegem situaţia ivită, să ne întoarcem din traseu. Evident, după ce ne-am asigurat că meciul nu va mai fi reprogra-mat, deoarece nu ar avea niciun suport regulamnetar, iar F.C.M. Târgovişte a parcurs aproape jumătate din drum, ne¬am întors spre casă şi, odată ajunşi la stadion, antrenorii au făcut un joc şcoală cu tot lotul.
Pentru că partida de la Câmpina dintre Unirea şi Fortuna Brazi prezenta un interes deodebit pentru noi, con¬ducerea tehnică, administrativă şi mai mulţi jucători ne-am deplasat la Câmpina unde am urmărit doi adversari, deoarece F.C.M. Târgovişte are două partide partide consecutive pe teren proproiu cu Unirea Câmpina şi Fortuna Barazi.
Aşadar, ziua de vineri pentru F.C.M. a fost cu noroc, am luat 3 puncte la masa verde din deplasare, am văzut şi cei doi adversari pentru partidele următoare.
Orice alte comentarii, privind cele întâmplate vineri 31 august sunt speculaţii nejustificate. Singura problemă care se pune este cei din Şelimbăr să nu se retragă din competiţie, deoarece la neprezentare rezultatul se omologhează cu 3-0, în favoarea adversarului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.