Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

F.C. Aninoasa – C.S. Conţeşti 5-1 (2-0)

Autor:

Data: 2 septembrie 2012, 15:07

  •  
  •  
  •  

Stadion – Conumal – Aninoasa, gazon bun, timp călduros, spectatori 100.
Au marcat: Zaharia (15) 11 m, V.Nicolae (40), Vl. Vasile (70, 71, 88) respectiv Pahonţu (60) autogol. Avertizaţi: Pahonţu, Enache, Bârdeş, Condrea, lacob, Albu, Maricută. Eliminaţi: S. Constantin (15), Constantin Roşca (85) ambii Conţeşti. Au arbitrat: Marius Chiţu – Gabriel Catană, Răzvan Dobre.
F.C. Aninoasa: I. Nicolae – V. Nicolae (85 Al. Maican), S. Pahonţu, L. Nicolae, I. Diţă, Al. Enache (75 Grecu), A. Vasiloiu, B. Matei (85 Soare), M. Zaharia, V. Vasile, R. Bârdeş. Antrenor Răzvan Toboşaru.
C.S. Conţeşti: A. Condrea – I. Alexandru, C. lacob, C. Roşca, S. Constantin, M. Albu (46 C. Dobre). M. Cojocaru, A. Maricută, S. Bujor (75 Fletie), I. Rădulescu (70 Tamara), M. Nedelcu. Antrenor Dan loniţă.
Cel mai aşteptat meci al celei de a 4-a etape a Ligii a 4-a a fost derby-ul dintre F.C. Aninoasa şi C.S. Conţeşti, două dintre echipele cu loturile cele mai valoroase, iar rezultatele până acum le recomandă.

Derbiu onorat cu goluri multe

Partida a reprezentat un interesenorm, dat fiind faptul că cei doi primari au fost prezenţi la meci, fiecare încurajându-şi proprii jucători.
Meciul a beneficiat de arbitrajul unei brigăzi de Liga a 2-a unde regulamentul nu permite nicio fisură, însă este diferenţă în ce se arbitrează în general la judeţ şi cum oficiază arbitrii divizionari, de aici supărarea unor echipe pe arbi¬trajul “la sânge”, fără toleranţă.
Aşa se face că în minutul 15, Bârdeş scapă spre poartă, unde este plasat de Constantin Ştefan. Arbitrul foarte aproape de fază dictează penalty şi eliminare, iar Zaharia deschide scorul (1-0).
Mă aşteptam la o replică puternică a celor din Conţeşti, însă până la finalul primei repreize, ei s-au ocupat numai de brigada de arbitrii, comentând orice decizie, dar au uitat să şuteze şi la poartă. La un contraatac frumos, pur¬tat în viteză, Vlad Nicolae înscrie din postura de extremă dreapta, din unghi, 2-0 (min. 40)
Am bănuit că pauza este un sfetnic bun şi jucătorii lui Dan loniţă îi vor înţelege mesajul rugându-i să se ocupe numai de joc, de minge să lase arbitrajul în pace.
în repriza a doua pare o revenire a oaspeţilor reducând din diferenţă printr-un gol marcat tot de gazde (60), 2-1 (Pahonţu).
Fotbaliştii din Conţeşti au valoare individuală dar asta nu înseamnă că au şi echipă. Diferenţa de talie era în favoarea oaspeţilor, “prichindeii” lui Răzvan Toboşaru însă, alcătuiesc o echipă.
“Valu” a făcut ce a dorit pe teren, a dat multe pase de gol colegilor dar aceştia le-au ratat. în zi mare Vl. Vasile a marcat 3 goluri frumoase. Primul în minutul 70, 3-1, dar odată jocul reluat, portarul Condrea se tot certa cu coechip¬ierii, a uitat să-şi reia locul în poartă, fiind undeva dincolo de careul de 16 m. “Valu” văzându-l ieşit mult din poartă, trim¬ite balonul peste acesta în poarta părăsită şi într-un minut scorul devine 4-1.
“Cearta” din teren a celor din Conţeşti continuă, portarul Condrea comentează fără pauză, orice, nici rugăminţile antrenorului Dan loniţă nu-l calmează şi pe acest fond, “Valu” îl mai învinge odată, minutul 85, 5-1.
S-au contestat cele două eliminări, prima pentru fault în postură de ultim apărător, într-o fază eminentă de a se înscrie un gol (6-7 metri de poartă), iar adoua eliminare, jocul fiind oprit, C. Roşca, foarte nervos, îl calcă pe Nicolae acesta fiind căzut la pământ. Se formează un “caranbol”, rezultat cu ceva cartonaşe galbene şi unul roşu.
Nu sunt în măsură să comentez arbitrajul dacă a fost bun sau mai puţin bun, deoarece a existat observator de arbitrii, singurul oficial care are dreptul să aprecieze arbitrajul, dar repet este diferenţă între arbitrii din Liga a 4-a şi cei divizionari, de modul cum înţeleg ei să aplice regulamentul
Este adevărat C.S. Conţeşti are o echipă cu jucători cu experienţă cu “cărţi de vizită” impresionante pentru nuvelul Ligii a 4-a. Dar cum spuneam încă nu reprezintă şi o echipă.
Cu câteva excepţii, ei s-au ocupat mai mult de arbitraj de cât de joc. Timp de 90 de minute nu au şutat decât mult pe lângă poatră, niciun şut pe spaţiul porţii, până nici golul lor nu le aparţine.
După fluierul final, toţi sau calmat, oaspeţii părăsind stadionul fără probleme, sub protecţia oamenilor de ordine bine organizaţi de domnul primar şi viceprimarul din Aninoasa. Personal mă aşteptam la orice scor, dar diferenţa este prea mare, însă “furnicuţele” lui Tobi şi-au văzut de joc, în schimb adversarul, de arbitraj, ameninţându-i tot timpul.
Merită urmărită evoluţia viitoare a celor două echipe, ambele cu pretenţii justificate la primul loc

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.