Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Este pentru prima dată când, în fotbalul Ligii a 2-a şi a 3-a, este “debandadă”

Autor:

Data: 30 august 2012, 9:30

  •  
  •  
  •  

Cu un an în urmă, s-a spus că modul de desfăşurare a campionatului naţional va fi restructurat.
S-au elaborat mai multe formule, mai multe vari¬ante, dar până acum niciuna nu este viabilă. Dată fiind situaţia politico-economică din ţară, nici fotbalul nu poate rămâne în afara acestui “haos”. Aşa cum se ştie, la finalul unui campi¬onat, se stabilesc datele şi sis¬temul în care va fi reluat următorul campionat.
în cazul nostru, în Liga a 2-a şi a 3-a se hotărâse începerea competiţiei pe 18-19 august 2012. Nu se ştia însă sistemul, câte echipe vor alcătui seriile etc. Până la urmă a rămas cam acelaşi sistem ca în ediţia trecută, doar că seriile sunt alcătuite din echipe mai puţine (13-14).
Aşa se face că în Liga a 3-a, până la urmă, au rămas 6 serii cu câte 13 echipe fiecare, teoretic, că practic încă nu se ştie exact câte vor fi la startul primei etape.
Nu ştim exact care este situaţia în celelalte serii, dar în a 6-a, este un haos total. începerea campionatului se stabilise, după multe negocieri, pentru 31 august. Cum timpul se apropia de ora de start, F.R.F. a afişat pe site-ul său prima etapă.
F.C.M. Târgovişte era programată iniţial să se deplaseze la Şelimbăr (Sibiu) pentru primul joc. Dar cum spuneam, luni apare pe site-ul F.R.F. că partida “nu se dis¬pută”. în aceste condiţii, con¬ducerea clubului a hotărât să contacteze Gloria Buzău, pen¬tru un meci amical.
Când totul se perfec¬tase, marţi, suntem anunţaţi telefonic că meciul este posibil să se dispute, să urmărim pro¬gramarea de pe site-ul F.R.F.
Aşa se face că, după două zile, F.R.F. şterge de pe site-ul său “nu se dispută”, cum scria în dreptul partidei noastre, asta înseamnând că partida de la Şelimbăr a F.C.M.-ului se va disputa?!
Este o derută totală, nu ştim ce să mai credem, se joacă, nu se joacă, când, la ce oră şi dată etc.
Până la urmă, anulăm noi partida cu Gloria Buzău, schimbăm pe ultima sută de metri tot programul echipei, sta¬bilim data şi ora deplasării la Şelimbăr etc.
Dar ca să vedeţi, că nici acum nu se ştie exact câte jocuri se vor disputa în această serie (ca, de altfel, şi în cele¬lalte), aseară fiind anunţaţi că nici partida C.S.M. Piteşti -C.S.O. Plopeni nu se dispută, pentru că echipa din Prahova s-a retras.
Aproape că la fiecare meci programat există semne de întrebare, suspiciuni, dacă până la urmă se va disputa sau nu.
Nu se ştie câte echipe vor alcătui fiecare serie, nu se ştie câte promovează, câte re¬trogradează! Practic se începe competiţia în acelaşi “haos”.
Aceste precizări, se spune prin R.O.A.F., trebuie stabilite înaintea începerii cam¬pionatului, nu pe parcurs…
Dar cum totul este o adevărată “debandadă”, şi în fotbal este la fel.
Să aşteptăm zilele de vineri şi sâmbătă, să vedem câte partide se vor duisputa în cele două Ligi, a 2-a şi a 3-a. Şi ca să vedeţi că am dreptate privind situaţia nemaiîntâlnită în fotbal, şi la nivelul judeţului unele echipe le copiază pe cele de la nivelul naţional.
în categoria Promoţie s-au înscris (au plătit toate ta¬xele de participare) Spicul 2 Jugureni şi M.K.T. Fierbinţi. S-a întocmit programarea se-riilor cu 12 echipe, s-a început competiţia cu echipele înscrise în campionat. Numai că, după prima etapă, cei din Jugureni, lipsiţi de fair-play, nu anunţă A.J.F.-ul că nu mai doresc să evolueze în promoţie. A.J.F. programează meciul, oaspeţii şi arbitrii se deplasează la Jugureni, unde nu-i aştepta nimeni?! Păcat că nu au dorit să evite deplasarea oaspeţilor şi arbitrilor pe banii lor…

Partener TV va transmite această partidă  în format LIVE TEXT 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.