Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Start promiţător în Liga a 4-a

Autor:

Data: 29 august 2012, 14:03

  •  
  •  
  •  

După doar două etape disputate, rezultatele înregis¬trate dau un prim semnal favorabil. Mai întâi în favoarea fotbalului, cu jocuri bune pen¬tru nivelul la care se evoluează, unele chiar peste valoarea cu care ne obişnui-serăm la Liga a 4-a.
O primă concluzie este faptul că aproape toate echipele (cu o singură excepţie, C.S. Conţeşti) s-au întărit cu jucători de la Liga a
3- a de la F.C.M. Târgovişte.
F.C. Aninoasa a transferat 4 jucători, Utchim Găeşti-6, ca să dăm doar două exemple. Toate celelalte formaţii au câte 3-4 jucători de la F.C.M. Târgovişte.
Singura echipă care s-a “aprovizionat” din Capitală este C.S. Conţeşti. De altfel, F.C.M. Târgovişte, prin renunţarea la locul din Liga a
4- a, i-a transferat pe toţi jucătorii în Liga a 4-a, practic sunt peste 30 de fotbalişti care au ridicat mult nivelul jocurilor disputate până acum. Cei mai mulţi sunt juniori, alţii sub 21 de ani, aşa se explică numărul foarte mare de goluri marcate după doar două etape, 90.
Nu mai puţin de 6 echipe sunt la maximul de puncte (6), ceea ce ne dă speranţe că va fi un campi¬onat, disputat, în care liderul să nu se mai distanţeze la o distanţă prea mare de puncte şi să nu mai poată fi învinsă.
Este adevărat, s-au disputat doar două etape, dar “ziua bună se cunoaşte de
dimineaţă”, unora le dă speranţe, le ridică moralul.
în prima etapă nu prea au fost surprize, însă, în cea de-a doua, unele rezultate au sur¬prins: Petrolul Târgovişte – PAS Pucioasa 4-1. Cam multe goluri, dar victoria petroliştilor era previ¬zibilă. Dacă PAS-ul nu-şi strânge rândurile, va avea “viaţă grea” în acest an, pierzând 8-9 jucători.
Voinţa Pietroşiţa – Utchim Găeşti 4-5. In ambelel echipe evoluează jucători de la F.C.M. Târgovişte, aşa se explică numărul mare de goluri (9), dar şi răsturnări spectaculoease de scor, gazdele cedând punctele în final de meci.
Atletic Fieni – C.S. Conţeşti 1-2. Gazdele au aliniat o echipă foarte tânără, cu 3 jucători de la F.C.M. (juniori), au jucat frumos, însă, la 1-0, au ratat două-trei opor¬tunităţi de a majora scorul, n-au făcut-o şi experienţa celor din Conţeşti a făcut ca într-un minut să se schimbe soarta meciului.
Gaz Metan Finta -Comerţul Brezoaele 5-4. Cele două partide câştigate de “găzari” au fost cu acelaşi scor (5-4). De fiecare dată, “fin-tenii” au fost conduşi, revenind spectaculos în finalurile de repriză. La Finta, Brezoaele a condus, în repriza a 2-a, cu 4-1, şi să pierzi cu 5 – 4 dă de gândit, dar fotbalul este imprevizibil.
F.C. Aninoasa -Voinţa Perşinari 6-1. Antrenorul Răzvan Toboşaru este pus pe fapte mari, a transferat 6-7 jucători voloroşi (evident, şi de la F.C.M. Târgovişte), a pornit tare din start marcând 7 goluri. Va fi o “muncă tare” pentru orice adversar din Liga a 4-a. Şi cel mai important, antrenorul Tobi nu ştia că se va renunţa la folosirea obligatorie a celor 3 jucători sub 21 de ani, el
pregătind echipa cu mulţi tineri de mare viitor. Este încă o dovadă că folosirea celor 3 jucători sub 21 de ani a fost mai mult decât benefică. Exemplele care ne susţin afirmaţia sunt acestea: la Utchim Găeşti, la Atletic Fieni, la Petrolul Târgovişte, la Gloria Corneşti (dar în sens invers).
A.S. Doiceşti -Avântul Produleşti 2-0. Două formaţii modeste în acest campionat, gazdele cedând 7-8 jucători, aducând câţiva care se vor integra pe parcurs.
Comerţul Viişoara -Bradul Moroieni 1-2. Victoria celor de la Moroieni este logică, având în vedere val¬oarea lotului de care dispun, iar gazdele nu mai au “forţa” de altă dată.
Recolta Gura Şuţii -Petrolul Valea Mare 1-2. La prima vedere, victoria “Petrolului” pare o surpriză, însă să aşteptăm etapele următoare, dacă va confirma sau nu evoluţia cu care a început campionatul. Gura Şuţii a fost “afectată” de nefolosirea celor 3 jucători sub 21 de ani, care ar fi adus plus de tinereţe şi valoare în echipă.
Flacăra Moreni -Gloria Corneşti 2-1. Este prima surpriză de proporţii. Ştim că Flacăra are o echipă “în vârstă”, cu fotbalişti trecuţi prin toate diviziile naţionale. “Gloria” a renunţat la cei 3 jucători sub 21 de ani pre¬ferând alţii mult mai în vârstă (şi în greutate), care nu au reuşit să câştige la Moreni.
Aşa a fost în primele două etape. Astăzi este pro¬gramată cea de a 3-a rundă, cu meciuri la fel de intere¬sante. Din cele 5 echipe cu maxim de puncte, vom vedea câte vor reuşi să realizeze “3 din 3” şi să preia “trena” la puncte. Altele vor încerca să cucerească primele puncte sau poate şi unul. Ştim doar un scor, 3-0 pentru Corneşti, restul se va decide pe teren.
Toate cele 8 partide păstrează un interes enorm pentru fiecare punct.
O notă bună pentru arbitraje.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.