Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Bugetul CJ Dâmboviţa rectificat . Doru Deaconescu,nou şef al Serviciului Salvamont Dâmboviţa

Autor:

Data: 22 august 2012, 19:16

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă ordinară .Pe ordinea de zi au fost supuse dezbaterii 28 de proiecte de hotărâre şi punctul Diverse unde s-a spus la vot proiectul de hotărâre privind aderarea Judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la Polul de competitivitate ”POL AUTO MUNTENIA”.şi proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Lucrări de execuţie căi de acces şi parcări ” Spitalul de Urgenţă Târgovişte. Ordinea de zi a fost aprobată în unanimitate. La primul punct de pe ordinea de zi s-a discutat şi s-a supus la vot rectificarea bugetului propriu al judeţului, pe anul 2012.În unanimitate ,proiectul a fost aprobat .Al doilea punct a avut în vedere aprobarea contului de execuţie al bugetului propriu al judeţului, la 30.06.2012. Consilierii judeţeni au aprobat la punctul patru proiectul de hotărâre privind acordul pentru transmiterea dreptului de folosinţă cu titlu gratuit asupra unui bun imobil aflat în domeniul public al judeţului Dâmboviţa şi în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte către Centrul Judeţean de Aparatură Medicală Dâmboviţa.Pe ordinea de zi la punctul 14 ,s-a supus dezbaterii şi aprobării proiectul de hotărâre privind eliberarea unor Licenţe de traseu pentru transport persoane prin curse regulate speciale pe trasee de pe raza teritorială a judeţului Dâmboviţa. Ordineade zi a fost destul de stufoasă dar şi cu proiecte de hotărâre privind dezvoltarea judeţului Dâmboviţa.
Doru Deaconescu,nou şef al Serviciului Salvamont Dâmboviţa

La punctul 23 de pe ordinea de zi ,consilerii judeţeni au discutat şi votat proiectul de hotărâre privind numirea conducerii interimare a Serviciului Public Judeţean Salvamont Dâmboviţa. Noul şef la Salvamont Dâmboviţa este profesorul Doru Deaconescu . Şi-a petrecut 30 de ani salvând vieţi şi a readus pe drumul cel bun, sute de turişti rătăciţi în munte… Doru Deaconescu este omul care a pus bazele Salvamontului în Dâmboviţa…Aces om al muntelui,în anul 2010 a fost pur şi simplu alungat de la conducerea Salvamontului,

Doru Deaconescu

în locul său venind un domn care nu prea trecea prin munte ,sincer îmi scapă numele dar nici nu vreau să fac un efor să-mi aduc aminte Sincer ,la acel moment politica a învins experienţa profesională. Păcat! O vorbă din popor spune un şut în fund ,un pas înainte şi iată ,acum noii aleşi au dat dovadă că valoarea,pregătirea profesională ,talentul şi dăruirea sunt mai presus de politică şi Doru Deaconescu a fost repus în funcţie,este omul potrivit la locul potrivit.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.