Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La Răcari se notează alegătorii care vin la vot şi se solicită, prin ameninţare, să nu voteze în cadrul referendumului, intimidând cetăţenii care vor să se prezinte la secţiile de votare.

Autor:

Data: 29 iulie 2012, 14:29

  •  
  •  
  •  

Pe raza localităţii Răcari, lângă liceul din localitate, numiţii Achim Ion, Cazacu Ana, Craiciu Elena (consilier local PDL), Glonţ Mihaela (consilier local PDL), Grigorescu Traian notează alegătorii care vin la vot şi le solicită, prin ameninţare, să nu voteze în cadrul referendumului, intimidând cetăţenii care vor să se prezinte la secţiile de votare.
Totodată, pe raza satului Ghimpaţi, primarul oraşului Răcari, Caraveţeanu Marius, solicită alegătorilor, prin ameninţare, să nu voteze în cadrul referendumului, intimidând cetăţenii care vor să se prezinte la urne.

Precizăm că în speţă sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii prevăzute şi sancţionate de dispoziţiile art. 52 alin. 1 din Legea nr. 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, care stabilesc că împiedicarea prin orice mijloace aliberului exerciţiu al dreptului de a participa la referendum se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.

Partidul Social Democrat a formulat plângere penală către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa. Solicităm ca, în baza competenţelor atribuite de lege, să fie luate de urgenţă măsurile necesare pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorilor şi pentru restabilirea ordinii de drept!

29.07.2012 Organizaţia PSD Dâmboviţa

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.