Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

PP-DD Practică în Dâmboviţa politica AMENINŢĂRILOR ŞI DEMISIILOR. AUDIO: Ne ameninţaţi?Aţi venit cu ameninţări?

Autor:

Data: 11 iulie 2012, 17:05

  •  
  •  
  •  

 Cine ar fi crezut că e posibil? Şi-a ameninţat colegii de partid .PP-DD poate fi considerat un animal politic capabil să miroase banul şi avantajele de la zeci de kilometri şi să facă jocurile în favoarea găştii ce-şi urmăreşte doar interesele personale .Nu credeam că este posibil ca unii oameni care pretind că  sunt liderii unui partid aflat  la început de drum şi care spun la tot pasul că militează doar pentru  interesele poporului  să fie manipulaţi  de nişte oameni care nu au habar cu ce se mănâncă politica dar care au un singur ţel ,să ajungă peste noape  în administraţia publică locală fără a pune umărul la muncă . Un domn lider de la PP-DD s-a lăsat manipulat în asemenea hal încât să îşi ameninţe  doi ,trei colegi de partid  pentru a renunţa la locurile de consilieri locali şi chiar la  o posibilă  funcţie de viceprimar în favoarea unor alţi indivizi ,aşa zişi colegi de partid care nici măcar nu au mişcat un pai în campania electorală.Minunea s-a întâmplat la Târgovişte.Nu vom explica în acest articol motivaţiile conducerii PP-DD de a susţine oameni  conflictuali, care nu au făcut mai nimic pentru PP-DD în Dâmboviţa.Nu vom explica în acest număr nici motivaţiile PP-DD  de a avansa pe nişte domni anonimi  în posturi în care ar trebui să se afle oamenii aleşi prin vot de târgovişteni pe data de 10 iunui . Nu vom explica nici motivaţiile pentru care imediat după alegeri nişte liderii de la centru ai PP-DD,care care mai degrabă par nişte indivizi ieşţi de prin lanurile de porumb , au dat iama în judeţul Dâmboviţa pentru a negocia majorităţile în consiliile locale şi municipale  .Pe noi ne interesează însă cum a fost posibil ca acel lider PP-DD venit la Târgovişte   să spună în gura mare că recurge la ameninţări pentru că nu reuşeşte să se impună.Vă redăm câteva fraze din discuţie:

Liderul de la centru al PP-DD: -Sunt prea multe comentarii .Vă dau afară … Vă rog să părăsiţi sala…

Membru PP-DD Dâmboviţa: -Ne ameninţaţi?Aţi venit cu ameninţări?

Liderul de la centru al PP-DD:-Da ,am venit cu ameninţări…

 

Un alt episod consumat este cel de la Consiliul Municipal Târgovişte .La şedinţa de marţi la Consiliul Municipal Târgovişte s-a putut remarca  prezenţa unei haite a PP-DD dar şi a unui „comando“ PP-DD format din trei oameni care nu au treabă cu ce se mănâncă administraţia publică locală,dar toţuşi aceştia au fost validaţi consilieri locali . Îl felicităm cu ghilimelele de rigoare pe acel lider PP-DD  care a venit  la această şedinţă, având în buzunar documentul redactat şi o ştampilă de retragere a sprijinului politic a unor consilieri locali cum ar fi domnul Avram Iancu şi domnul Cătălin Neculăescu Zotic. În sală au fost aduşi şi următorii supleanţi ,persoane care nu prea au trecut pe la sediul PP-DD Dâmboviţa în campania electorală . Trădarea acestui  domn lider al PP-DD  , faţă de organizaţia PP-DD din Târgovişte , faţă de electorat este o ruşine. În mod normal un partid serios l-ar exclude  pe acest lider pentru că şi-a ameninţat  un coleg de partid. Noi nu suntem în măsură să-l condamnăm pe acest lider PP-DD  pentru această trădare pentru că nu suntem membrii PP-DD . Vom face însă, de acum, toate eforturile pentru a descoperi toate jocurile murdare care au dus la această executare politică.  E o problemă de timp…dar vom informa corect cetăţenii acestui judeţ care au fost bătaia de joc a PP-DD.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

2 Responses to PP-DD Practică în Dâmboviţa politica AMENINŢĂRILOR ŞI DEMISIILOR. AUDIO: Ne ameninţaţi?Aţi venit cu ameninţări?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.