Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Patru elevi dâmboviţeni eliminaţi de la proba obligatorie a examenului de BAC

Autor:

Data: 4 iulie 2012, 13:07

  •  
  •  
  •  

A doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat proba obligatorie a profilului,  a avut loc astăzi ,4 iulie . 4565 de elevi dâmboviţeni  au susţinut proba obligatorie a profilului, istorie sau matematică.Au absentat 215 candidaţi . Cei mai mulţi candidaţi au dat examenul la matematică. A fost extrasă varianta 5 la Bacalaureat 2012 matematică M1 şi M2. Elevii au avut de rezolvat trei subiecte, cel mai dificil fiind considerat subiectul al III-lea.MATEMATICĂ M1: Subiectul I: numere complexe, funcţii de gradul II, progresie, probabilitate şi vectori; Subiectul II: sistem liniar şi grupuri
Subiectul III: funcţii derivate şi limite.MATEMATICĂ M2: Subiectul I: ecuaţii exponenţiale, inecuaţie; Subiectul II: matrici şi polinoame; Subiectul III: funcţii derivate şi limite. La istorie, elevii au avut de lucrat tot Varianta 5. Ei au avut două texte la prima vedere cu referire la Mircea cel Bătrân şi Ştefan cel Mare şi de realizat  un eseu despre România în perioada postbelică. Examenul a început la ora 9,00, iar absolvenţii claselor a XII-a au avut la dispoziţie trei ore pentru a rezolva subiectele la matematică sau istorie la bacalaureat 2012. BAC-ul 2012 se încheie vineri, 6 iulie, cu proba la alegere din aria curriculară a profilului. Primele rezultate vor fi afişate în centrele de examen şi pe edu.ro, duminică, 8 iulie ,urmând ca a doua zi, în intervalul orar 8.00-12.00 să fie depuse eventualele contestaţii, la secretariatele liceelor unde s-a susţinut proba de examen.

Prinşi cu copiuţe la BAC

Patru  candidaţi din judeţul Dâmboviţa care susţineau proba obligatorie a profilului au fost eliminaţi de la BAC, după ce asupra lor au fost găsite copiuţe sau telefoane mobile.Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa  doi candidaţi din cei 4.565  prezenţi, astăzi,4 iulie la examenul de bacalaureat,ambii la Târgovişte ,  au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudare a examenului prin copiere, după ce asupra lor s-au găsit diverse materiale din care s-ar fi putut inspira. Pe lângă aceştia, alţi doi  absolventi  de liceu au fost eliminati pe motiv că nu au predat telefonul mobil la intrarea în sala de examen, aşa cum prevede metodologia iar cu 15 minute înainte de a se încheia examenul telefonul a sunt,incidentele au avut loc la Moreni şi Titu .Materialele au fost confiscate şi sigilate, consituind probă în eventualitatea depunerii unor contestaţii, de către absolvenţi.

Citeşte şi:

Bacalaureat 2012. Subiecte matematica. M1, M2

Bacalaureat 2012.Subiectele la Examenul de Istorie

BACALAUREAT 2012 ROMANA scris. A fost extrasă varianta 4

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.