Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Instalarea noului Consiliu Judeţean Dâmboviţa condus de Adrian Ţuţuianu . Leonardo Badea şi Gabriel Grozavu ,noii vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Autor:

Data: 22 iunie 2012, 18:03

  •  
  •  
  •  

Sala mare a Prefecturii Dâmboviţa a fost gazda şedinţei de constituire a Consiliului Judeţean Dâmboviţa.Această şedinţă a început la ora 14:00 şi a fost condusă de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu . În cadrul şedinţei, au fost validate mandatele consilierilor judeţeni  de la USL, PDL şi PP-DD şi au fost aleşi şi cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa.La şedinţă au mai  participat :prefectul judeţului Dâmboviţa , Emilian Rusu,senatorul PDL, Valentin Calcan ,deputatul PSD, Gheorghe Ana şi prim-vicepreşedintele PP-DD,Radu Popa.Şedinţa a început cu supunerea la vot ordinii de zi ,cu cinci puncte  care a fost aprobată în unanimitate . Fiecare consilier judeţean a depus jurământul. Toţi consilierii au fost validaţi în funcţie .Adrian Ţuţuianu a renunţat la mandatul de consilier judeţean şi a fost spusă la vot validarea mandatului de consilier judeţen pentru Mihail Marius Lupoi.Totodată a fost validat mandatul de consilier judeţean pentru Teodor Buta în locul domnului Mihai Vădan care şi-a dat demisia . De asemenea, au venit şi propunerile oficiale pentru funcţiile de vicepreşedinţi . Astfel, pe lângă Leonardo Badea şi Gabriel Grozavu ,din partea USL  şi a mai fost  propus Adrian Chiţescu din partea PDL . Vicepreşedinţii  au fost  aleşi prin vot secret, într-o  cabină  amplasată în sala de şedinţe. Noii vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa sunt sunt: Leonardo Badea care a fost ales cu 23 de voturi pentru şi 12 împotrivă şi Gabriel Grozavu ales şi cu 33 de voturi pentru şi două voturi împotrivă.Domnul Adrian CHiţescu propus de PDL a reuşit să obţină doar 13 voturi pentru şi 22 împotrivă.Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa în finalul şedinţei le-a dat cuvântul celor doi vicepreşedinţi .

Nu va fi o misiune uşoară

Vreau să mulţumesc atât celor care m-au votat cât şi celor care nu  m-au votat şi mi se pare un lucru normal .Înainte de a acepta această funcţie m-am gândit foarte bine pentru că nu este o misiune uşoară ”a afirmat Leonardo Badea,vicepreşedinte CJ Dâmboviţa.

 “Vă asigur de toată disponibilitatea mea

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de mine,în mod special colegilor din USL şi vă asigur de toată disponibilitatea de a colabora ”a declarat Gabriel Grozavu .

Nu au lipsit nici discursurile invitaţilor .Senatorul PDL ,Valentin Calcan a ţinut să felicite pe toată lumea :”Am avut plăcerea să asist la constituirea unui Consiliu Judeţean fără nicio problem.Sper să nu mai existe duşmănie şi să facem politicădoar pentru binele locuitorilor judeţului Dâmboviţa ”a afirmat senatorul Valentin Calcan .Şi deputatul PSD,Gheorghe Ana a avut un scurt mesaj:”Doresc mult succes noii echipe de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa .Mandatul nu este unul uşor ,aveţi de construit proiecte importante pentru Dâmboviţa”a declarat deputatul Gheorghe Ana.Şi prim-vicepreşedintele PP-DD,Radu Popa a luat cuvântul:”Este timpul să se reinstaleze normalitatea în Dâmboviţa. Şi să muncim pentru binele locuitorilor dâmboviţeni ”a afirmat Radu Popa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.