Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

JUSTIŢIABILII DIN TÂRGOVIŞTE BENEFICIAZĂ DE INFORMARE GRATUITĂ CU PRIVIRE LA MEDIEREA CONFLICTELOR

Autor:

Data: 15 iunie 2012, 14:22

  •  
  •  
  •  

Asociaţia Birourilor de Mediere din Dâmboviţa (A.B.M.D.) anunţă că luni, 18.06.2012, orele 13.00, la sediul judecătoriei Târgovişte, va avea loc deschiderea oficială a „Biroului de Informare privind Medierea”.

Biroul va funcţiona la parterul Judecătoriei Târgovişte, lângă Serviciul „Registratură”, în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 9.00 – 13.00, permanenţa fiind asigurată prin rotaţie de mediatori autorizaţi din judeţul Dâmboviţa.

Prin intermediul  „Biroului de informare privind medierea” justiţiabilii pot obţine informaţii privind: tipurile de conflicte  ce pot fi mediate; modul în care medierea poate să stingă litigiile aflate de rolul instanţelor; paşii care trebuie urmaţi atunci când este aleasă calea medierii; avantajele medierii faţă de alte căi de rezolvare a litigiilor.

Persoanele interesate se pot adresa mediatorului de serviciu din proprie iniţiativă sau la recomandarea instanţei şi pot fi însoţite de avocaţi, rude, prieteni, etc.

Informarea privind medierea poate fi solicitată înainte de investirea instanţei cu o cerere de chemare în judecată, precum şi pe tot parcursul derulării procesului, inclusiv pe timpul apelului sau recursului.

Pentru activitatea de informare mediatorii nu percep onorariu.

Pe această cale, mulţumim tuturor celor care ne-au acordat sprijin pentru ca „Biroul de Informare privind Medierea” să devină o realitate, în special doamnei judecător Spătaru Luiza Mihaela – Preşedintele Judecătoriei Târgovişte.

 PREŞEDINTE,

 VLAICU RODICA


Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.