Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dintre toate incidentele electorale, cele mai multe au fost în Dâmboviţa, unde au fost depistate 195 de nereguli în perioada campaniei

Autor:

Data: 9 iunie 2012, 12:10

  •  
  •  
  •  

În timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, desfăşurate în intervalul 11 mai – 9 iunie, s-au înregistrat 2.380 de incidente, în toată ţara, a declarat ministrul delegat al Administraţiei, Victor Paul Dobre, la anunţarea ultimelor detalii legate de procesul electoral.Dintre toate incidentele electorale, cele mai multe au fost în Dâmboviţa, unde au fost depistate 195 de nereguli în perioada campaniei.Pe locul al doilea la numărul incidentelor se clasează Capitala, unde s-au înregistrat şi soluţionat 121 de cazuri.Dâmboviţa este pe primul loc şi la numărul infracţiunilor cu autor necunoscut, aici s-au petrecut 97 infracţiuni din totalul de 339 din toată ţara. S-au înregistrat, de asemenea, 640 de infracţiuni ale căror autori nu sunt cunoscuţi, cele mai multe în Suceava, Neamţ şi Bacău, a adăugat Victor Paul Dobre. În total, 955 persoane au fost cercetate pentru infracţiuni.

Aproape 40% din toate amenzile contravenţionale care au sancţionat neregulile din perioada campaniei pentru alegerile locale s-au dat în Brăila, respectiv 68, din totalul de 178.În acest context, preşedinţii secţiilor de votare vor asigura paza documentelor şi a ştampilelor, care vor ajunge încă din această seară în secţii. Mâine, ei vor asigura buna desfăşurare a procesului electoral, fiind prezenţi la secţii de la ora 6.00. Secţiile de votare vor fi deschise în intervalul orar 7.00 – 21.00.Astăzi, la orele 18.00, preşedinţii secţiilor de votare şi membrii comisiilor se vor prezenta la secţiile de care sunt responsabili pentru a prelua documentele necesare votării şi pentru a asigura paza acestora. Se iau toate măsurile pentru limitarea incidentelor şi prevenirea neregulilor pentru alegerile care încep mâine, la ora 7.00.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.