JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

” Para nu te vom uita niciodată!!! ”.Un vis de motociclist spulberat pe DN 72 Târgovişte-Ploieşti! VIDEO

Autor:

Data: 24 martie 2012, 11:21

” Para nu te vom uita niciodată!!! ”.Un vis de motociclist spulberat pe DN 72 Târgovişte-Ploieşti!

Doliu şi o mare de lacrimi în lumea skaterilor, bikerilor si rollerilor din municipiul Târgovişte .Un motociclist  de numai 18 ani şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident pe DN 72 Târgovişte-Ploieşti ,pe raza comunei dâmboviţene Răzvad,sat Valea Voivozilor.Tânărul de 18 ani nu poseda permis de conducere pentru niciun fel de categorie dar faptul că ştia să conducă şi teribilismul l-au făcut să se urce pe un motor destul de puternic.Mihai Paraschivescu ,Mihăiţă sau Para cum îi spuneau cei din lumea bikerilor şi colegii de la Liceul nr.6 “Spiru Maret ” din Târgovişte se pare că nu era pentru prima dată când dribla pericolele de pe şoselele din Târgovişte însă vineri seară o depăşire neregulamentară i-a spulberat visul de motociclist. Tânărul de pe motor care se deplasa dinspre Târgovişte spre Valea Voivozilor se pare că s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini pe linie continuă ,moment în care a intrat în coleziune cu un autoturism care se angajase  în efectuarea manevrei de viraj la stânga.Impactul a fost fatal.La aflarea acestei veşti cutremurătoare ,o parte dintre prietenii lui Mihăiţă au venit într-un suflet la Spital.S-au solidarizat când  au aflat că încă un prieten din marea familie a skaterilor, bikerilor si rollerilor din municipiul Târgovişte şi-a pierdut viaţa într-un accident.Pe reţelele de socializare déjà prietenii au trimis sute de mesaje emoţionante :” Para nu te vom uita niciodată!!! ”” Vei rămâne în inimile noastre Para ! 🙁 ” “ Nu te vom uita niciodată! , R.I.P . :|”

Dumnezeu să îl odinhnească-n pace!Sincere condoleanţe familie îndurerate.

Senzaţiile tari pe două roţi,mişcările bruşte ,derapajele sau show-urile cu motoare turate fac parte din deliciul zilnic al multor tineri,însă nu cu răutate vă spunem:gândiţi-vă de două ori înainte de a vă aventura .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google