Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

CS Municipal Târgovişte este noua câştigătoare a Cupei României

Autor:

Data: 9 ianuarie 2012, 8:23

  •  
  •  
  •  

CS Municipal Târgovişte este noua câştigătoare a Cupei României

SM Bucureşti Sportul Studenţesc – CS Municipal Târgovişte 39 – 72 (11-19, 8-17, 13-23, 7-23)

CS Municipal Târgovişte şi-a recâştigat locul în baschetul feminin românesc. Primul trofeu al sezonului 2011 – 2012 a revenit acolo unde îi este cel mai bine, adică în vitrina clubului dâmboviţean.
Despre finala cu CSM Bucureşti nu ar fi multe de povestit. Târgoviştea, chiar dacă n-a strălucit s-a impus categoric. Până la urmă e mai puţin important cum joci într-o finală. Esenţial este rezultatul final, iar rezultatul a fost favorabil echipei lui Nini. O echipă formată în mai puţin de-o lună, care a fost nevoită să suporte şi critici, să se bucure şi de laude şi să arate tuturor că rezultatele se pot obţine şi fără supervedete adunate din toate colţurile lumii. Pe parcursul întregii competiţii, Târgoviştea a fost cea mai bună. A început drumul cu o dublă victorie în faţa celor de la Alba Iulia, formaţie întărită cu jucătoare de calitate, cu un antrenor tenace şi cu un staff administrativ de top, a eliminat vicecampioana în execiţiu, CSM Satu Mare, a zdrobit cea mai bună echipă a României în 2011 în semifinale şi a pus cireaşa pe tort cu un succes lejer în finala cu CSM Bucureşti.
Un drum sinuos finalizat cu un succes meritat, care indiferent de criticile ce vor urma trebuie apreciat şi mai ales respectat de toată lume. Măcar până la proba contrarie, inclusiv adversarii CSM-ului vor fi nevoiţi să-şi scoată pălăria. Târgoviştea este noua cîştigătoare a Cupei României şi principala favorită la cucerirea titlului naţional, iar pentru aceste două realizări merită aote felicitările noastre.
Casetă tehnică:
Bucureşti: L. Scarlat 6, T. Lungu 4, O. Williams 3, C. Keith 6, A. Lovasz 1, G. Werema 19,
Târgovişte: C. Givens 12, Fl. Diaconu 3, O. Zherzherunova 8, C. Ciocan 2, M. Coker 28, A. Uiuiu, O. Samburska 4, A. Şipoş 7, V.Rus 8, V. Tămârgeanu, A. Huţanu
Antrenori: Florin Nini, Marius Dobă, Marian Enache

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.