Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Conflict interetnic la Miercurea Ciuc. Un hocheist român a fost bătut

Autor:

Data: 14 decembrie 2011, 14:08

  •  
  •  
  •  
  •  
Lajos Vakar

Lajos Vakar

Mai mulţi jucători din lotul olimpic al României şi-au supus un coleg la umilinţe verbale şi fizice în vestiarul patinoarului Lajos Vakar din Miercurea Ciuc, motiv pentru care o comisie, formată din reprezentanţi ai Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă şi Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, vor analiza acest incident.

Incidentul s-a petrecut chiar de Ziua Naţională a României, într-unul din vestiarele patinoarului Lajos Vakar din Miercurea Ciuc, în care se aflau componenţii lotului FOTE.

Oficialii Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă au dispus, de urgenţă, o anchetă din care a reieşit că jucătorul Florin Cosmin Marinescu a fost supus unor umilinte verbale şi fizice de neacceptat. Incidentul a fost provocat de jucătorul Antal Alfred şi continuat de jucătorii Gereb Istvan şi Molnar Akos, care au recunoscut cele întâmplate.

“Faptele sunt regretabile şi, mai grav, că s-au petrecut în cadrul unui program multianual, iar sportivii implicaţi vor reprezenta România la o competiţie organizată de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român. Avand în vedere acest aspect, în cursul zilei de 12 decembrie s-a hotărât ca incidentul să fie analizat de o comisie, formata din reprezentanţii COSR şi FRHG, iar decizia privind sancţionarea celor implicaţi să fie luată de Comisia de Etică a COSR”,a declarat preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Tanczos Barna.

Totodată, cazul a fost înaintat şi comisiei de disciplină a Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, care va dispune măsurile ce se impun.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.