Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Investeşte în oameni!

Autor:

Data: 23 noiembrie 2011, 11:46

  •  
  •  
  •  

Investeşte în oameni!

Săptămâna aceasta Centrul de Reeducare Găeşti este gazda primului seminar din cadrul proiectului „ Parteneriat european de formare pentru o societate inclusivă”, proiect cu finanţare europeană, iniţiat de Centrul de Reeducare Buziaş în parteneriat cu centrele de reeducare dela Găeşti şi Tg. Ocna. Alţi parteneri implicaţi în proiect sunt: Universitatea Tibiscus Timişoara, Universitatea Politehnică Timişoara, Departamentul de Justitie Juvenilă din Spania,  Asociaţia Franceză de Criminologie, Facultatea de Medicină şi Chirurgie- Universitatea Pavia din Italia,  Penitenciarul Regional pentru tineri Kecskemet, Ungaria,  Asociaţia de Formare Profesională a Adulţilor din Franţa.

    În cadrul seminarului vor fi diseminate concluziile care s-au desprins cu prilejul stagiilor de practică efectuate anul acesta de personalul educativ din cele trei centre de reeducare din ţară în penitenciarele pentru minori şi tineri din Ungaria: Kecskement, Pecs şi Tokol. La activităţile din cadrul seminarului vor participa funcţionari din centrele de reeducare dela Buziaşşi Târgu Ocna şi personal de conducere din penitenciarele ungureşti.

     Diseminarea va fi făcută pe ateliere de lucru şi va consta în elaborarea portofoliilor şi planurile de acţiune post stagii de practică. Specialiştii din centrele de reeducare româneşti îşi vor canaliza eforturile către găsirea unor strategii comune de intervenţie, care să favorizeze reinserţia socială şi profesională optimă a minorilor din custodie. Se are în vedere şi îmbunătăţirea programelor de educaţie şi diversificarea ofertei educaţionale, proiectul urmărind să ofere prilejul pentru specialiştii români şi străini să-şi transfere bunele practici în activitatea profesională cu tinerii delincvenţi.

    Participanţii la seminar vor vizita Centrul de Reeducare Găeşti şi vor primi informaţii cu privire la modul de funcţionare al acestuia şi referitor la gama de activităţi şi programe derulată cu minorii custodiaţi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.