JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Aterizare de urgenţă.Un pasager a făcut infarct

Autor:

Data: 17 noiembrie 2011, 12:51

Un pasager a făcut infarct

Un avion Boeing 777 a aterizat de urgenţă pe Aeroportul „Henri Conadă“ din Otopeni. Este vorba despre o cursă Tel Aviv-Los Angeles. Pilotul a fost nevoit să ceară permisiunea de aterizare pe aeroportul din Otopeni pentru că un pasager a făcut infarct.Incidentul s-a întâmplat asupra spaţiului aerian al Turciei, însă echipajul a cerut aterizarea de urgenţă la Bucureşti pentru că echipa de urgenţă de la Otopeni este deja cunoscută.„Lunar sunt înregistrate trei-patru astfel de situaţii”, a spus purtătorul de cuvânt al aeroportului. Acesta a adăugat că aeronava, având 276 de pasageri la bord, a aterizat la 4.07 şi a reluat zborul la 7.02, fără să fie afectat traficul aerian.

Pasagerul americ, de 54 de ani, a fost stabilizat de echipa medicală a aeroportului după care a fost transport la spital cu ambulanţa aeroportului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google