Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Şotânga:bărbat înghiţit de pământ

Autor:

Data: 17 octombrie 2011, 18:50

  •  
  •  
  •  
  •  

Muncitorul de 27 de ani, lucra într-un șant adânc de 5 metri când un mal s-a surpat peste el

Un bărbat şi-a văzut moartea cu ochii,după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Muncitorul de 27 de ani, lucra într-un șant adânc de 5 metri când un mal s-a surpat peste el. A fost prins în pământ până la gât și doar norocul a făcut ca în momentul în care s-a surpat malul, pe drum să treacă un tânăr care imediat s-a băgat în şanţ şi a început să dea pâmântul ,reuşint până la sosirea pompierilor să-l dezgroape pe bărbat de sub pământ până la genuchi.
Malurile șanțului nu erau asigurate. Bărbatul lucra la canalizarea comunei Şotânga.La faţa locului au sosit pompierii şi ambulanţa.Intervenţia de salvare a pompierilor a durat aproximativ 45 de minute .

Muncitorul înghiţit de pământ a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale,starea de sănătate era bună în momentul în care a fost scos din şanţ

Muncitorul înghiţit de pământ a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale,starea de sănătate era bună în momentul în care a fost scos din şanţ. Polițiștii au început o anchetă în acest caz, iar reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița urmează să stabilească dacă angajatul lucrează cu forme legale de muncă, dar și împrejurările în care a avut loc accidentul de muncă. Mai ales că martorii au declarat că cel mai probabil accidentul a avut loc din cauza nerespectării normelor și a lipsei unui panou de protecție.Ceea ce ste mai grav ,angajatorii nu le asigură acestor oameni echipamentul de lucru necesar iar vieţile lor sunt puse în pericol.În luna iunie un alt muncitor a fost îngropat pe jumătate în pământ la Şotânga.Omul lucre tot la canalizare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.