JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

F.C.M. Târgovişte-Atletic Bradu, 2-0 !

Autor:

Data: 17 octombrie 2011, 15:13

Partida disputată vineri pe stadionul Academiei F.C.M. Târgovişte din localitatea dâmboviţeană Şotânga s-a încheiat cu victoria celor de la F.C.M. Târgovişte,scor 2-0.Încă din prímele minute F.C.M. Târgovişte a dominat jocul.În minutul 3 Dragnea a ratat ocazie mare de a deschide scorul.

În etapa a IX-a ,a Campionatului Ligii a III-a,seria a IV-a,F.C.M. Târgovişte a întâlnit pe teren propriu pe Atletic Bradu.Cele două echipe s-au întâlnit şi în campionatul trecut.Partida disputată vineri pe stadionul Academiei F.C.M. Târgovişte din localitatea dâmboviţeană Şotânga  s-a încheiat cu victoria celor de la F.C.M. Târgovişte,scor 2-0.Încă din prímele minute F.C.M. Târgovişte a dominat  jocul.În minutul 3 Dragnea a ratat ocazie mare de a deschide scorul.În minutul 5 tot Dragnea a ratat singur cu portarul Muşat care a recuperat balonul la timp.În minutul 13 din nou Dragnea ratează,fiind ratangiul meciului.În minutul 26, F.C.M. Târgovişte a punctat prin  Andrei Iliescu însă unul din tuşieri a semnalizat poziţie afară din joc şi golul a fost anulat.La doar câteva minute Andrei Iliescu a punctat pentru F.C.M. Târgovişte,în minutul 33,scor 1-0.Prioma repriză s-a încheiat în favoarea băieţilor lui Remus Gîlmencea.În repriza secundă băieţii de la F.C.M. Târgovişte au jucat şi mai motivaţi dar ratările au continuat.Victoria a fost stabilită de Răzvan Filip în minutul 93 când a punctat pentru scorul de 2-0.Fluierul a anunţat victoria celor de la F.C.M. Târgovişte dar totodată am avut parte şi de un mic incident .Bogdan Dinu a vrut să se răzbune pe un adversar care la şicanat ,scuipându-l,gestul jucătorului de la F.C.M. Târgovişte a fost taxat de arbitru cu un cartonaş roşu.Pentru gestul nesportiv Bogdan Dinu este posibil să fie suspendat cel puţin patru etape.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google