Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

JANDARMII AU RĂSPUS CU PROMTITUDINE LA 1544 MISIUNI

Autor:

Data: 6 octombrie 2011, 15:29

  •  
  •  
  •  
  •  

Tulburarea ordinii şi liniştii publice, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice (drumuri publice, parcuri, mijloace de transport în comun, autogări, gări, etc), săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să provoace indignarea cetăţenilor, sunt căteva dintre faptele pentru care jandarmii dâmboviţeni au aplicat sancţiuni contravenţionale în luna septembrie.Cele mai multe fapte de natură contravenţională şi penală au fost săvârşite în municipiul Târgovişte, municipiul Moreni şi oraşul Răcari. Astfel, în luna septembrie au fost aplicate 119 avertismente scrise, 276 de amenzi contravenţionale în valoare de 73.750 lei şi au fost constatate 34 de infracţiuni (7 independent şi 27 în cooperare cu Poliţia).
În majoritatea cazurilor, autorii au săvârşit fapte precum: furturi de material feros aparţinând unor societăţi comerciale, furturi de produse agricole, distrugeri, precum şi infracţiuni comise cu violenţă.
Pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, în luna septembrie, jandarmii au desfăşurat misiuni independent şi în cooperare cu Poliţia în zonele de interes operativ din municipiul Târgovişte şi din judeţ. Acţiunile forţelor de ordine publică s-au concentrat pentru menţinerea ordinii publice în zona târgurilor, pieţelor şi discotecilor din mediul urban şi rural.
Contribuţia adusă la menţinerea climatului normal de securitate al comunităţii s-a concretizat prin executarea a 1544 misuni:
– 1282 de menţinere a ordinii publice;
– 156 de asigurare a ordinii publice;
– 45 acţiuni de intervenţie (intervenţie la solicitări prin intermediul numărului unic de urgenţă „112”);
– 45 acţiuni în cooperare cu alte instituţii (DIICOT, executorii judecătoreşti, etc.);

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.