Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ADERILE NECONTROLATE LE DAU DE MUNCĂ POMPIERILOR

Autor:

Data: 6 octombrie 2011, 15:14

  •  
  •  
  •  

Ieri, 05 octombrie, echipajele de pompieri de la I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la 20 arderi necontrolate, în care au ars peste 41 hectare de vegetaţie uscată și 4 incendii, astfel:
 Detaşamentul Târgovişte (4ha);
 Detașamentul Găești (14ha);
 Detaşamentul Titu (7ha);
 Detașamentul Pucioasa (0,2ha);
 Garda Potlogi (3000mp A1,km51 și 5ha-Găiseni, jud.Giurgiu);
 Garda Răcari (3,3ha);
 Garda Corneşti (5,5ha);
În trei situații arderile necontrolate au produs pagube materiale. În Dragomirești flăcările au distrus 20 de stâlpi din lemn și o baracă din lemn pe o suprafță de cca.40mp, la Ulmi focul a distrus 40m gard aparținând Direcției Silvice Dâmbovița, la Cândești Deal focul care a mistuit 2ha de vegetație uscată a distrus și 2ha de litieră, pompierii reușind să oprească extinderea flăcărilor și la pădurea din apropiere.
În timp ce se deplasa la o ardere necontrolată, un echipaj de pompieri de la Garda Răcari a acționat, pe traseu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism Dacia Logan implicat într-un accident rutier. Din primele cercetări se pare că focul a fost provocat de un scurtcircuit la un cablu electric al autoturismului. A ars instalația electrică a mașinii din compartimentul motor. După lichidarea incendiului la autoturism, echipajul de pompieri și-a continuat deplasarea în localitatea Ghergani unde ardea vegetație uscată pe o suprafață de cca. 2000mp.
Detașamentul de Pompieri Buftea, din cadrul ISU ”Codrii Vlăsiei” Ilfov a acționat în comuna Crevedia la o ardere necontrolată unde flăcările au mistuit peste 8ha de vegetație uscată.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.