Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

DESCHIDEREA ANULUI ŞCOLAR LA CENTRUL DE REEDUCARE GĂEŞTI !

Autor:

Data: 12 septembrie 2011, 17:02

  •  
  •  
  •  

Pe 12 septembrie, a început un nou an şcolar şi la Unitatea şcolară din cadrul Centrului de Reeducare Găeşti. Dreptul la educaţie este garantat şi tinerilor din custodia acestei instituţii, ei având posibilitatea să-şi continuie şcolarizarea, într-un demers al recuperării lor din punct de vedere educaţional, social şi moral.

Pe 12 septembrie, a început un nou an şcolar şi la Unitatea şcolară din cadrul Centrului de Reeducare Găeşti. Dreptul la educaţie este garantat şi tinerilor din custodia acestei instituţii, ei având posibilitatea să-şi continuie şcolarizarea, într-un demers al recuperării lor din punct de vedere educaţional, social şi moral. Astfel, le sunt oferite oportunităţi, prin activităţile de educaţie care se vor desfăşura pe parcursul noului an şcolar, pentru reintegrare lor sociala. Unitatea şcolară din cadrul Centrului de Reeducare Găeşti, formată din 10 cadre didactice titulare, organizează pentru anul şcolar 2011-2012:
– două clase de învăţământ primar simultan: clasele I-III şi II-IV;
– învăţământ gimnazial, câte o clasă de-a V-a, a VI-a, a VII şi a VIII;
– o clasă învăţământ liceal, profilul tehnic, domeniul mecanic, afiliată Grupului Şcolar „Iordache Golescu” Găeşti.
Unitatea şcolară din cadrul centrului de reeducare beneficiază de dotări şi spaţii suficiente şi diversificate pentru ca minorii să beneficieze de toate condiţiile unui învăţământ de calitate. Şcoala beneficiază de cabinete multifuncţionale: de istorie-geografie, limba şi literatura română, matematică-fizică, chimie-biologie, laborator de informatică, dar şi o sala de sport şi un teren de fotbal gazonat. La festivitate de deschidere a anului şcolar 2010-2011, din partea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Direcţia de Reintegrare Socială, a participat inspector principal Lucia Petrescu .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.