JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

A FOST LANSATĂ CIOCOLATA „TURNUL CHINDIEI ”

Autor:

Data: 9 septembrie 2011, 15:29

Tableta din ciocolată are o greutate de 35 grame, este realizată manual şi are în compoziţie pe lângă ciocolată belgiană de cea mai bună calitate, ingrediente riguros selectate pentru a obţine o compoziţie remarcabilă.

La Sala de conferinţe din cadrul Muzeului Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti a fost lansată ciocolata cu rom “Turnul Chindiei”. Evenimentul face parte din seria de manifestări culturale organizate de instituţia muzeală cu ocazia „Zilelor Cetăţii Târgovişte”. Tableta din ciocolată are o greutate de 35 grame, este realizată manual şi are în compoziţie pe lângă ciocolată belgiană de cea mai bună calitate, ingrediente riguros selectate pentru a obţine o compoziţie remarcabilă.Ciocolata “Turnul Chindiei” se va putea achiziţiona numai de la magazinul muzeului din cadrul Ansambului Monumental “Curtea Domnească” din Târgovişte la preţul de 4 lei..

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google