Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

-VIDEO-CORUL”DRAGOŞ VODĂ” LA MĂNĂSTIREA DEALU !

Autor:

Data: 8 septembrie 2011, 16:45

  •  
  •  
  •  

Creştinii sărbătoresc astăzi ,8 septembrie ,Sfântă Marie Mică, naşterea Maicii Domnului. Este prima mare sărbătoare din cursul anului bisericesc care a început la 1 septembrie. Fecioara Mare este cea mai îndrăgită şi cea mai mare Sfântă. Creştinii se roagă ei pentru ajutor.

Creştinii sărbătoresc astăzi ,8 septembrie ,Sfântă Marie Mică, naşterea Maicii Domnului. Este prima mare sărbătoare din cursul anului bisericesc care a început la 1 septembrie. Fecioara Mare este cea mai îndrăgită şi cea mai mare Sfântă. Creştinii se roagă ei pentru ajutor. Sfânta Fecioară este grabnic ajutătoare, tămăduieşte bolile şi salvează oamenii din primejdii.Sărbătoarea Nasterii Maicii Domnului a fost marcată cum se cuvine şi la Mănăstirea Dealu. Corul „Dragoş Vodă” din Cernăuţi prezent în judeţul Dâmboviţa cu ocazia Zilelor  municipiului Târgovişte,a ţinut să facă o vizită la Mănăstirea Dealu,participând la Slujba religioasă prilejuită de praznicul Sfintei Fecioare Maria:”Suntem Corul„Dragoş Vodă” Popular ,din Cernăuţi,Ucraina,care depindem de comunitatea românească “Cernăuţii Mihai Eminescu ”,preşedintele căreia este Ion Popescu,deputat în Parlamentul Ucrainei .Corul există de mai bine de 20 de ani .Ne aflăm astăzi,aici datorită primăriei oraşului Târgovişte ,domnului Mihai Ducu şi Geo Popescu .Suntem foarte bucuroşi că suntem alături de dumneavoastră,astăzi de Sfântă Marie ” a declarat Cristina Chirilă,dirijorul Corului „Dragoş Vodă” .

Membrii Corului „Dragoş Vodă” din Cernăuţi însoţiţi de reprezentanţii Asociaţiei Culturale Românii la Ei Acasă au oferit în dar Maicii Stareţe de la Mănăstirea Dealu un colac şi o sticlă de vin de peste Prut,după care au luat parte la slujbă.

Membrii Corului  „Dragoş Vodă” din Cernăuţi însoţiţi de reprezentanţii Asociaţiei  Culturale  Românii  la Ei  Acasă au oferit în dar Maicii Stareţe de la Mănăstirea Dealu un colac şi o sticlă de vin de peste Prut,după care au luat parte la slujbă.Toţi cei prezenţi la Mănăstirea Dealu au avut parte după oficierea Slujbei religioase  de un program artistic,cântece religioase  interpretate de Corul „Dragoş Vodă” din Cernăuţi:”Ne bucurăm foarte mult că avem posibilitatea să fim alături de dumneavoastră,să ne cunoaştem şi să vizităm aceste locuri minunate,pline de istorie ” a declarat Petru Posteucă ,reprezentat al comunităţii româneşti din Ucraina

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.