JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Corul „Dragoş Vodă” din Cernăuţi la Târgovişte

Autor:

Data: 7 septembrie 2011, 14:15

Corul „Dragoş Vodă” din Cernăuţi, este mai mult decât un ansamblu muzical, este o marcă a vieţii culturale româneşti din Bucovina de Nord.Are în componenţă 34 de membrii şi va susţine joi un program artistic în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele municipiului Târgoviste .

Corul „Dragoş Vodă” din Cernăuţi, este mai mult decât un ansamblu muzical, este o marcă a vieţii culturale româneşti din Bucovina de Nord.Are în componenţă 34 de membrii şi va susţine joi un program artistic în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele municipiului Târgoviste .Între Corul „Dragoş Vodă” din Cernăuţi şi Asociaţia Culturală Românii  la Ei  Acasă există o strânsă colaborare.Joi,8 septembriel ,prin intermediul demersurilor făcute de Asociaţia Culturală Românii  la Ei  Acasă, Corul „Dragoş Vodă” din Cernăuţi va susţine un program de cântece religioase la Mănăstirea Dealu,după oficierea slujbei relioase de Sfântă Mărie Mică.La ora 18:00 Corul „Dragoş Vodă” din Cernăuţi va susţine un concert de cântece religioase în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele municipiului Târgoviste

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google