JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

SUBVENŢII PENTRU CRESCĂTORII DE BOVINE !

Autor:

Data: 24 august 2011, 12:26

În cadrul “Schemei de plată a ajutorului specific pentru producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate”, finanţată din Fondul European de Garantare Agricolă În cadrul “Schemei de plată a ajutorului specific pentru producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate”, finanţată din Fondul European de Garantare Agricolă

În cadrul “Schemei de plată a ajutorului specific pentru producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate”, finanţată din Fondul European de Garantare Agricolă ,crescatorii de animale pot depune, până la sfârşitul lunii august cererea de plată aferentă anului 2011, In Dambovita, pot depune cerere crescatorii de bovine din localitatile Aninoasa, Doicesti, Glodeni, Ocnita, Barbuletu, Bezdead, Buciumeni, Iedera, Moroeni, Pietrosita, Pucheni, Rau Alb, Runcu, Valea Lunga, Varfuri, Visinesti, Valeni Dambovita.Solicitanţii trebuie să depună cererea aferentă fiecărei exploataţii la Centrul Judetean Dambovita al APIA, unde s-au inregistrat pana in acest moment 70 de solicitari. Cuantumul ajutorului specific pe cap de vacă de lapte este de cel mult 250 euro/cap de vacă şi se calculează după finalizarea verificărilor, prin raportarea numărului de animale eligibile la plafonul de 22.447.205 euro aferent acestei scheme de plată.Tot pana la sfarsitul lunii august 2011, rentierii agricoli se pot prezenta la Centrul Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, pentru vizarea carnetelor de rentier . In judetul Dambovita sunt 475 de rentieri agricoli. Dintre acestia decat 367 si-au vizat carnetul de rentier.De asemenea, mentionam faptul ca persoanele beneficiare de renta viagera nu beneficiaza de sprijin in cadrul schemelor de plata pe suprafata.Crescătorii de bovine, atât persoane fizice cât şi juridice, pot solicita Plata Naţionala Directă Complementară pentru sectorul zootehnie pana la 31 august 2011 . Cererile de solicitare a primei pe exploatatie se depun la Centrul Judetean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. Pana la aceasta data au depus cerere 1386 de fermieri, adica un procent de 64,55 %, raportat la numarul de 2147 cereri inregistrate anul trecut.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google