JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ROMÂNII CU GREU ACCESEAZĂ LUMEA VIRTUALĂ !

Autor:

Data: 24 august 2011, 12:23

La procentul gospodăriilor conectate la internet, unul dintre indicatorii sociali folosiţi în aprecierea nivelului de trai al populaţiilor, suntem pe locul doi de la coadă.

În Europa, românii ocupă ultimul sau penultimul loc la indicatorii legaţi de calculator şi internet. Chiar şi bulgarii ne depăşesc la unele capitole. La procentul gospodăriilor conectate la internet, unul dintre indicatorii sociali folosiţi în aprecierea nivelului de trai al populaţiilor, suntem pe locul doi de la coadă. Dacă în Europa, în 2010, media era de 72% din gospodării conectate la internet, în România, doar 42% din familii aveau anul trecut acces la lumea virtuală. Bulgaria stă mai rău, cu doar 33% din gospodării conectate la reţea. Situaţia este inversă când vorbim despre firme conectate la internet, indicator unde bulgarii ne-au luat întotdeauna. Ei au 85% din societăţi conectate la net, pe când noi, doar 79%, ceea ce ne plasează pe ultimul loc în Europa. Foarte puţin faţă de media europeană, de 95% din companii cu acces la net. În lume, Finlanda şi Japonia aveau anul trecut toate firmele legate la internet.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google