JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

MAŞINILE ÎNMATRICULATE ÎN BULGARIA, O PROBLEMĂ !

Autor:

Data: 24 august 2011, 12:18

Printre propunerile formulate de Poliţie legat de schimbarea legislaţiei rutiere se numără şi faptul că maşinile înmatriculate în Bulgaria

Printre propunerile formulate de Poliţie legat de schimbarea legislaţiei rutiere se numără şi faptul că maşinile înmatriculate în Bulgaria ar putea circula în ţară doar 90 de zile pe an.Numărul mașinilor cu numere bulgărești care circulă pe șosele din România a crescut semnificativ în ultimii ani din cauza introducerii taxei de primă înmatriculare în Bulgaria, este de trei ori mai mică decât la noi.De exemplu o maşină din anul 2005 ,taxa de primă înmatriculare în ţara noastră este de 2500 euro în timp ce la bulgari poate fi de 900 euro. Motivul pentru care autorităţile româneşti vor să ia această măsură este legat de faptul că maşinile înmatriculate în Bulgaria sunt foarte greu de identificat în trafic în caz de accident. La prima oprire în trafic, maşina va fi introdusă într-o bază de date a poliţiei, iar după 90 de zile aceasta va trebui fie înmatriculată în România, fie scoasă din ţară.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google