JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO-EMIL BOC ÎN VIZITĂ LA ”CASA VERDE” DIN DÂMBOVIŢA !

Autor:

Data: 23 august 2011, 18:43

Premierul Emil Boc a efectuat o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa. Premierul a făcut prima orpire în comuna Conţeşti,în satul Boteni

Premierul Emil Boc a efectuat  o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa. Premierul a făcut  prima orpire în comuna  Conţeşti,în satul Boteni unde şcoala  a fost  dotată  cu instalaţie de încălzire solară.Alături de domnia sa a fost şi ministrul mediului, Laszlo Borbely Şcoala  din Boteni a fost dotată vara aceasta cu panouri solare care asigură copiilor apă caldă la discreţie. Autorităţile susţin că factura de încălzire pe timpul iernii se va diminua cu 50%.  A fost accesat Programul „Casa Verde” Autorităţile dâmboviţene  au reuşit să atragă peste 9,5 milioane de lei, fonduri nerambursabile utilizate pentru realizarea instalaţiilor de încălzire solare. Premierul Emil Boc  şi-a încheiat  vizita  în comuna Dobra, unde a văzut  cum a fost realizat  un proiect pe mediu. Este vorba despre o casă particulară care a fost echipată cu panouri solare.Emil Boc nu a ezitat să stea de vorbă şi cu bătrânii,care mai de care  spunându-şi ofurile.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google