JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO-UN DEŢINUT ÎNCARCERAT LA PENITENCIARUL MĂRGINENI A ÎNCERCAT SĂ EVADEZE

Autor:

Data: 11 august 2011, 11:30

Profitând de neatenţia agentului însoţitor, deţinutul s-a deplasat la etajul superior al clădirii, cu intenţia de a evada.

Evenimentele se ţin lanţ la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni. Un deţinut condamnat la 3 ani şi 6 luni pentru infracţiunea de furt calificat, clasificată în regimul închis, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fost prezentat la cabinetul medical, al unităţii, pentru a i se acorda tratamentul specific. Profitând de neatenţia agentului însoţitor, deţinutul s-a deplasat la etajul superior al clădirii, cu intenţia de a evada.La scurt timp de la producerea evenimentului, persoana privată de libertate a fost identificată în grupul sanitar, de la etajul respectiv. Imediat, deţinutul în vârstă de 21 de ani a fost prezentat la cabinetul medical al unităţii unde s-a constat că nu prezenta semne de violenţă corporală.Conform normelor legale în vigoare, despre producerea acestui incident, a fost anunţat judecătorul delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate şi s-a făcut sesizare către organele de urmărire penală. De asemenea, persoanei private de libertate i s-a întocmit raport de incident.Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a dispus o anchetă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul şi persoanele care se fac vinovate de producerea acestuia.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google