Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

CARTIRUL SCHELA MARE, DIN MORENI, ÎNCĂ DOUĂ SĂPTAMÂNI FĂRĂ APĂ

Autor:

Data: 2 august 2011, 13:41

  •  
  •  
  •  

Prefectul județului Dâmbovița, Iancu Caracota, a convocat astăzi, 2 august 2011, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, pentru a identifica soluțiile necesare în cazul celor 2.500 de cetățeni din Schela Mare, municipiul Moreni, care nu au apă de mai multe săptămâni. La întâlnire au participat și reprezentanți ai OMV Petrom și ai Companiei de Apă Dâmbovița, dar și primarul municipiului Moreni, Vasile Goran.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a fost informat că, de aproximativ 2 ani, OMV Petrom nu încasează facturi pentru apa livrată către populație, situația fiind una de compromis. În prezent, din cauza defecțiunilor produse la sursa de la Săcuieni, dar și a furturilor de conductă, stocul de apă nu mai poate fi asigurat. Prin urmare, compania și-a manifestat disponibilitatea de a preda cu titlu gratuit rezervoarele de la Săcuieni către Compania de Apă Dâmbovița.

Prefectul Iancu Caracota a solicitat înființarea unei comisii din partea Companiei de Apă, care începând de mâine, 3 august 2011, să inițieze, împreună cu OMV Petrom, procedura de predare – preluare a instalației de la Săcuieni și a rețelei până la Schela Mare. Totodată, pentru a preîntâmpina pierderile de apă, Primăria Moreni va asigura paza.

Având în vedere că trebuie refăcut stocul de apă și trebuie asigurată tratarea corespunzătoare a acestuia, timp de două săptămâni, 3 cisterne ale Garnizoanei Târgoviște și ale Inspectoratului Județean de Jandarmi vor transporta zilnic, la orele 09.00 și 17.00, apă potabilă pentru cetățeni. Punctele de distribuție sunt următoarele: Ștrand, Ciocanu, Biserică, Intersecție Căprioara, Bardan, Steaua şi Codrului.

Primul transport de apă va avea loc mâine, 3 august 2011, la ora 09.00.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.