JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Cioban aflat în pericol, salvat de jandarmii montani

Autor:

Data: 26 septembrie 2019, 21:14

Un cioban, aflat în dificultate în masivul montan Bucegi, a fost ajutat de jandarmii montani de la Postul Zănoaga.

Dâmboviţeanul, în vârstă de 47 de ani, se deplasa de la o stână spre domiciliu. La un moment dat, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (ploaie abundentă şi temperatură de circa 5°C) acesta nu şi-a mai putut continua deplasarea şi a solicitat ajutor prin SNUAU 112.

Ajunşi la faţa locului, în zona “Surle”, jandarmii montani l-au gasit pe cioban epuizat fizic, aproape de a intra în şoc hipotermic.

Din cauza traseului greu accesibil cu autoturismul, a fost transportat pe braţe,  parcurgând o distanță de aproximativ 2 km până la DJ 714, de unde a fost condus cu maşina de serviciu până la Dichiu. Ulterior, bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

Turiştii aflaţi în dificúltate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.058037/ 0749.034639 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google